Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Arckép nélkül elképzelhetetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arckép nélkül elképzelhetetlen az, hogy összejön?

Figyelt kérdés
Mindenhol mindenki arcképet kér. Én minden mást szívesen kiadok, de azt nem. Nem akarom napisz@ron látni magam vagy ilyesmi.

2020. júl. 12. 10:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Biztos , hogy összejön. Vakrandiból lett három éves csodás párkapcsolatom már.

Én sem nem adok, sem nem kérek. Stílusból sok minden lejön már emailen át is.

2020. júl. 12. 10:24
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Én meg csak olyan arcképet rakok ki, amit máshonnan (face, insta) leszedhettek, mert azt is ugyanúgy fel lehet használni szóval sztem az nem para.
2020. júl. 12. 10:30
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Én aktív vagyok. Nekem pl csak a test a fontos. A többi alkalminál csak jó ha szexi de ha nem helyes se gáz, ha bejön a teste. :)
2020. júl. 12. 10:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert ha számomra nem vonzó az arcod, akkor elmegy a kedvem attól hogy veled legyek szexuálisan. Pont mint te is, ha egy számodra csúnyával találkoznál.
2020. júl. 12. 15:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

2

Ezt nem értem, miért csak olyan arcképet osztasz meg, ami fent van közösségi oldalakon? Akkor nagyobb az esélye, hogy megtalálnak.

Egyébkénmt kérdező miért lennél napiszaron? Feltöltik, hogy ő meleg vagy mi? Így szerintem nehéz lesz az ismerkedés, mert a többségnek azért fontos. Aki csak szexet akar, annak annyira nem, de aki komolyabbat, annak fontosabb.

2020. júl. 12. 15:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is alap az arckép. Ugyanúgy benne van az is az összképben.
2020. júl. 12. 16:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Na én is pont így vagyok, mint te kérdező. Nem akarom magam viszont látni sehol, itt pedig elég sok kamus vagy gyakorin is.
2020. júl. 12. 16:06
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

Hol látnátok magatokat viszont? Ezt a részt sosem értettem.

Vagy szerintetek van valaki, akinek arcképet küldtök, de ő titokban egy meleggyűlülő, aki csak azért van fent meleg ismerkedős oldalakon, hogy utána hosszú kutatómunkával kinyomozza a személyazonosságotokat, aztán elküldje a barátaitoknak, családotoknak, hogy fent vagytok egy homo ismerkedős oldalon?

Ettől féltek? Vagy mitől? Nem vagytok kicsit paranoiásak? (De.)

2020. júl. 12. 16:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Pl itt is sokan kérnék képet, akár arcról, akár teljes alakost. Nem könnyű eldönteni, hogy ki megbízható, ki nem. Így jobb nem küldeni senkinek.

Amúgy én bi vagyok, így még jobban próbálom titkolni ezt. Ha meleg lennék, talán jobban fel merném vállalni.

2020. júl. 12. 16:39
 10/16 A kérdező kommentje:
Én láttam már napisz@ron képét melegeknek. Nem akarok így járni.
2020. júl. 12. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!