Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti találkoztok arckép nélkül?
Én biszex vagyok és szeretek látni a másikról arc, test és utolsónak farok képet is.
Az arc a legfontosabb, mert ha nem tetszik a másik, akkor erekciót is elég nehéz lenne produkálni az emberre.
25/F, aktív
2019. jún. 24. 17:46
Én találkoztam arckép nélkül egy bi fiúval, akivel 1 hónapig csak neten beszélgettünk, barátkoztunk. Pontosabban volt kinn neki fél-arcos kép, szóval nem volt teljesen noname. Ő az elején mondta hogy nem fog küldeni és tőlem sem várja el. Végülis én felfedtem magam előtte egy idő után, ő jobban félt hogy kiderül róla a "titok" (valaki rosszindulatú ember felhasználja a képet ellene). Intim képet küldött volna de azt én nem akartam kapni, mert nem gyors alkalminak indult a dolog a részemről. Szerintem ritka az ha valaki nem küld arcképet, bár inkább a titkolózó, barátnős biszexek. Én is arcképre vagyok kíváncsi, mondjuk én nem is alkalmizok. :D
23,m,p
2019. jún. 24. 17:52
Én kép nélkül /arckép/sosem talizok.bár tudom hogy a kép más mint az amit élőben látok,de valami iránymutatás azért kell.de a képet sem azonnal szoktam kérni.először dumcsi,aztán lehet kép ....intim képet pedig nem szoktam.aki azt kér az nem az én világom.
2019. jún. 24. 17:58
Én úgy találkoztam már sráccal, hogy küldött képet, de az nem ő volt. Ő gondolván ha az bejott, akkor ő is. Hát nem így volt.... :D 21/f
2019. jún. 24. 18:37
Nekem csak a test a lényeg. Meg hogy szeressen sz-pni. Amúgy állandó partnert keresek mindig. Mármint havert. Azonban még új a téma. Eddig 1 tali se volt. Pont az arckép miatt... Arcra csak annyi, hogy ne legyen pl ijesztő vagy félelmetes, de nem számít ha ronda. F 27 Bi
2019. jún. 24. 18:44
Én is pontosan úgy vok mint az elöző, nem igazán számít az arc, simán találkozom arckép nélkül is :) 25/f/m
2019. jún. 24. 19:53
Szerintem... fontos az arc is, a testalkat is, a gondolkodás mód is, stb... Ha én vékony magas vagyok és hasonlót keresek nyilván se nálam magasabb se törpe se semmilyen túlsúlyossal nem akarnék találkozni. 30/f Egyre lejjebb próbálni vinni a mércét lehet, de nem épp természetes, én nem próbálkozok vele.
2019. jún. 25. 08:10
7 es!milyen korosztályból keresel?
2019. jún. 25. 08:34
Enyém a 7es komment. Kb 22-27ig.
2019. jún. 25. 08:40
Kapcsolódó kérdések: