Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoltok, amikor az utcán vagy valahol találkoztok egy olyan fiúval/férfival, akit valamikor leszoptatok?
Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 13:28
2/9 anonim válasza:
Arra hogy le kellene újra szopni.
3/9 anonim válasza:
Nemrég találkoztam egy férfival,akit kamaszkoromban többször is leszoptam,az emlékek hatására kicsit elpirultam és bizseregni is kezdtem ott lent🤗 Intettem neki, ő kicsit meglepődve,de visszaintett.
20/F
5/9 anonim válasza:
Arra hogy kovetkezoleg dugni is kene
6/9 anonim válasza:
Jo emlekekre, hogy ujra lekene szopni
7/9 anonim válasza:
Arra gondoltam,hogy de jó lenne megint leszopni!
8/9 AnotherTwinkBoy válasza:
Őszíntén szólva, én rettenetesen kellemetlenül... Egyik volt osztálytársammal volt ilyen kalandom többször is, viszont ez már abba maradt. Ráadásul elkerülni nem tudjuk egymást, mivel azonos városban járunk suliba, és egy busszal megyünk haza. Már köszönni sem köszönünk a másiknak.
Szóval elég kellemetlen az egész
9/9 anonim válasza:
Arra, hogy: "De jól áll neki ez a séró! Vajon hol vágatta?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!