Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, Arckép nélkül is találkoznátok sráccal?
Figyelt kérdés
Vagy az arc a döntő? Nem akarok lebukni így...2020. szept. 27. 13:14
3/13 anonim válasza:
nekem fontos az arc, de a kettő nem zárja ki egymást, mert élőben is meg tudom nézni és eldönteni, hogy bejön-e az illető vagy sem, szóval a válasz igen, arckép csere nélkül is találkoznék
5/13 anonim válasza:
Igen. Én se szívesen küldök arcképet. Persze azért ne nézzen úgy ki a másik, hogy megrémülök, ha meglátom
7/13 anonim válasza:
Én is kép nélkül szoktam talizni általában, ott majd eldől. Képet nem küldök, fő az óvatosság.
8/13 anonim válasza:
Nekem sem kell a másikról arckép. Jól szopjon, legyen egészséges, legyen budapesti vagy aközeli azt ennyi :D
A kor se számít
26F
9/13 anonim válasza:
Persze. Egészséges legyen meg szép farka és már szopom is :) de azért 70 alatt legyen :D
10/13 anonim válasza:
Igen.
Testéről (nem farkáról) kérnék képet és ne legyen messze.
Magam sem küldök képet az arcomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!