Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok, találkoznátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok, találkoznátok arckép nélkül?

Figyelt kérdés
Tehát nektek döntő az arc vagy anélkül is ok lehet egy pasi? Nekem pl pasinál nem fontos az arc hisz csak szex érdekelne. Igaz még csak első lesz :P
2020. júl. 11. 10:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Igen, én se nagyon küldenék előre. Normális arcom van, szóval nem azért, mert gnóm vagyok, csak nem akarom magam neten viszont látni 😄
2020. júl. 11. 10:47
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Soha nem küldök arcképet magamról. Ha nem jövök be valakinek, nyugodtan megmondhatja, nincs belőle gond. Első találkozáskor ez úgyis kiderül.
2020. júl. 11. 10:51
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Az hogy találkoztok, még nem kötelez semmire.
2020. júl. 11. 10:52
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem se az arc a lényeg. Sose volt gond. Mármint sose mondtak még nemet nekem.:)
2020. júl. 11. 11:00
 5/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy mi a fontos, nem egyenlő azzal, hogy mit kérek az ismerkedés során.

Igen, valamilyen szinten számít, hogy bejöjjön az illető. Nem mondom, hogy 100%-ban fontos nekem az arc, de aki nem vonzó, azt lesz*pni sem lenne kedvem. De ez nem azt jelenti, hogy akkor képcserével kezdjük az ismerkedést. Már csak azért sem, mert azzal könnyen vissza lehet élni. Találkozzunk, és legfeljebb azt mondja, hogy "bocs, de nem". Nem fog leszáradni a lábam, amiért negyed órát sétáltam feleslegesen. ;)

2020. júl. 11. 11:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Azért ezt mondod is neki? Mert én pl utálnám ha elmenne 1 órám a semmire. Mármint ezt meg lehetett volna előzni....
2020. júl. 11. 14:05
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem. Attol hogy csak dugunk fontos feje,egy ocsmány valakivel nem akarok még csak dugni sem.

Másrészt szeretek smárolni,ha nem szimpi akkor off a csók nem tragédia...csak hát mégis ez milyen már.

2020. júl. 11. 14:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem arckép nélkül is jó, de az enyémet se akarja :D

Kölcsönös szopásnál csak a farok a lényeg.

26F

2020. júl. 11. 16:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha o nem küld akkor én sem ez ilyen egyszerű de igazán találkoznék már valakivel nem úgy hogy lemondja vagy csak kihasznál a kepekért és miután kiverte lelép
2020. júl. 12. 09:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Kell az arckép. Anélkül hogy döntöm el hogy tetszik? Azért így ismeretlenbe belemenni elég parás..
2020. júl. 12. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!