Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, találkoznátok arckép nélkül?
Nem. Kell az arckép. Olyan nőbe sem rakom a farkam, akinek nem tetszik az arca, ugyanígy férfiba se. Mi az hogy "csak szex"? Olyan emberrel pont úgy nem szexelnék, akinek nem tetszik az arca, mint akinek nem tetszik mondjuk a testalkata.
Én az évek alatt pár tucatnyi embernek küldtem már el az arcképemet, akik közül végül csak kb 5-tel lett találkozó, miközben Szegeden élek és még soha semmi problémám nem származott belőle. Hangsúlyozom én is olyan bi vagyok, akiről se a családja, se a barátai, se senki nem tudja hogy az és nem is akarom hogy megtudják. De ennyire szerintem azért nem kell félni.
26/F
Őszintén szólva én sem küldözgetek ha nem muszáj. A legtöbben nem viszonozzák és ott marad a gondolat hogy talán ismer és azért vagy valami fétise van és erre élvez. Nem tudom melyik a roszabb de szerintem egy kis beszélgetés után el lehet dönteni hogy érdekel-e a másik annyira hogy összefusson vele egy olyan helyen ahol nem feltűnő, pl kávézó. Egy kávé után meg el lehet dönteni mit akarunk.
Az érem másik oldala ugye hogy fél az ember hogy felültetik. Elmész feleslegesen és ő nincs ott, vagy ha igen csak megfigyel ki tudja milyen célból..
Én találkoztam látatlanba már, szimpatikus volt a srác de megbeszéltük hogy nem lesz semmi. Viszont a tiszteletet meg a bizalmat megadtuk egymásnak, ami a mai világban eléggé kevés emberben van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!