Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívaknak az arckép a döntő?
Figyelt kérdés
Tehát arckép nélkül pl nem is ismerkednétek? Én pl nem akarom, hogy kiderüljön így nem tervezek majd küldeni az ismerkedés során.2020. máj. 27. 18:08
1/9 anonim válasza:
Ha tetszik a teste és a szerszáma én benne lennék.
2/9 anonim válasza:
Nekem az összkép a fontos, és arckép nélkül soha nem ismerkedtem, és nem is fogok.
3/9 anonim válasza:
Mindenkinél fontos az arc, kivéve ha csak egy db nettó s...get, v. f...szt keresel. Akkor tényleg nem számít, ha viszont komolyabban akarsz ismerkedni akkor az embert keresed nem a testét.
4/9 A kérdező kommentje:
Csak alkalmi titkos partnert keresek majd. Fiatal vékony sráccal.
2020. máj. 27. 18:28
5/9 anonim válasza:
És ott is ki lesz takarva az arcod? Ha már fent vagy meleg társkeresőn, akkor vállald az arcod is. Nem hetero pasik fognak meleg társkeresőn lógni.
6/9 anonim válasza:
Pont hogy nem.
Aktívok előbb nézik meg egy srác arcát, haját, fogait, stb.
Passzívoknál mindig a farok marad az első szempont, ha átlag feletti, a többi már mind1 nekik sajnos. :/
7/9 anonim válasza:
6-os, honnan a francbül vetted? Nekem ar a legfontosabb, utána a test, csak úgy a farok. (külsőséheknél) De egy alkalminál is számítana valamennyire a belső.
8/9 anonim válasza:
Nem az, és a ma divatos képcsere-marhaságot egyenesen utálom.
Írjuk le, hogy hogy nézünk ki, aztán ha a szimpátia megvan, találkozzunk. Ha nem jövünk be egymásnak, akkor legfeljebb sétáltam 10 percet feleslegesen. Óriási kár...
A kép soha nem mutatja meg az igazi külsőt, nem egyszer volt olyan, hogy valaki tök másképp nézett ki, csak volt egy véletlenül jól elkapott képe. Esetleg még tele is photoshoppolva.
Meg aztán elég könnyen vissza lehet élni vele.
9/9 anonim válasza:
Arckép nélkül esélye sincs. Én arcképpel vagyok fenn, és ezt elvárom a másik féltõl is. Mégha Diego Sans klónja is lenne a másik oldalon, de nem küldene arcképet, nem találkoznék vele. 28/f p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!