Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mertek arcképet küldeni társkeresőn?
Tapasztalatból mondom, hogyha összefut az ember egy olyannal, akit társkeresőn látott, abból az esetek 99%-ában csak egy kínos összepillantás történik, aztán megy mindenki tovább a maga dolgára. Jó esetben köszönnek egymásnak, ha már beszélgettek, de úgy vettem észre, hogy ez is ritkaság XD
20/f
Én nem küldök képet, nekem eleve kint van. Ráadásul olyan “férfiakkal” nem szivesen ismerkedem, akik nem mernek képet kitenni magukról.
22/F
Falun laksz?
Mert én 150 ezres városban és szerintem az utóbbi 5 évben akár talán 100 embernek is elküldtem a fényképem és sosem volt belőle baj.
25/F
Nekem az elejétől kezdve volt kinn képem a profilomban. Úgy voltam vele, hogy aki itt látja az okkal van fenn. Ha később találkozunk nem fog lebuktatni mert akkor önmagát is lebuktatná. Szerencsére soha sem volt ebből gondom. Pedig volt olyan, hogy összefutottam valakivel a munkahelyemen akivel korábban randiztunk de nem lett belőle semmi. Kezet fogtunk elbeszélgettünk kicsit mint két ismerős és ennyi. A legtöbb ember nem szereti a nagy jeleneteket.
Ha a profilodba nem mered kitenni az szerintem nem gáz, de ha a másik megtisztel azzal, hogy vállalja az arcát akkor illik ezt viszonozni legalább privátban.
Eleve nem értem, fotó nélkül mi értelme van társkeresőn fenn lenni, de ti tudjátok. :D
Az, hogy ismerkedjetek egy kicsit, és ha megvan a bizalom, akkor cseréltek képet, hát elég fordított gondolkodás, én nem tudnék hosszasan olyannal beszélgetni, akiről nem láttam képet.
Hidd el, jobb ha van kinn képed. Sokkal cikibb, mikor úgy kell küldened, és ne jön rá válasz. xD
Szerintem legyél kicsit merész.
Én sem vagyok nyíltan meleg, de privátban én is küldök képet, ha már egyszer ismerkedem.
Ha nem mersz küldeni, akkor az jön le a másiknak, hogy a találkozóra sem mersz majd elmenni, mert annyira félénk vagy.
Rengeteg embernek küldtem már el, volt olyan is, hogy ismerősnek, de mégsem derült ki, meg rendes is volt, azt mondta az én életem, az én dolgom, hogy kivel osztom meg.
Szóval sokat megértenek.
Ha esetleg meg valaki a te károdra használná fel, szóval lebuktatni akar, mondhatod azt, hogy visszaélt valaki a képeddel. Bizonyítsa be, hogy valóban te küldted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!