Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért nem vágynak házasságra, élethosszig tartó, igazi érzelmeken, összetartozáson alapuló, jóban-rosszban, egészségben-betegségben, hűségben, szeretetben kitartó életszövetségre?
Figyelt kérdés
Számomra ez az egyetlen járható út, vagy életforma, és el sem tudnék képzelni mást. Alapvető emberi igénynek tűnne. Tizenévesen is így gondoltam, ma pedig már 30-as vagyok, és ma is erre vágyom. Nem értem, miért vagyok ezzel egyedül.
(Nem burkolt társkeresés, félre ne értsétek, csak nem értem, másokból miért hiányzik ez.)
2021. máj. 6. 23:43
42/42 anonim válasza:
A melegházasság kinek volt az ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!