Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért nem vágynak házasságra, élethosszig tartó, igazi érzelmeken, összetartozáson alapuló, jóban-rosszban, egészségben-betegségben, hűségben, szeretetben kitartó életszövetségre?
Számomra ez az egyetlen járható út, vagy életforma, és el sem tudnék képzelni mást. Alapvető emberi igénynek tűnne. Tizenévesen is így gondoltam, ma pedig már 30-as vagyok, és ma is erre vágyom. Nem értem, miért vagyok ezzel egyedül.
(Nem burkolt társkeresés, félre ne értsétek, csak nem értem, másokból miért hiányzik ez.)
Abban a világban kell élni, ami körülvesz, mert az a valós kerete az életednek. Teljesen mindegy, hogy egyetértesz-e vele, vagy sem.
A döntés, hogy kompromisszumot kötsz vele, és békében élsz, vagy dacolsz vele, és viseled a következményeit, a tiéd.
Ez mindig is így volt, és így is lesz.
De továbbra is állítom, hogy két ember magánéletét ez nem befolyásolhatja, ettől még végig lehet élni egymás mellett egy életet szeretetben-szerelemben, anélkül, hogy ország-világnak mutogatnád.
állandóan panaszkodnék? Mutasd már meg, ebben a kérdésben hol panaszkodtam! Vagy azt érzed panaszkodásnak, hogy az ember a saját nézőpontja, értékrendje mellett kiáll?
Ha így állok hozzá? Hogyan is? Ahogyan a családomtól, a vallásomtól, a tanáraimtól, a barátaimtól láttam és tanultam az értékrendjüket, amit én is magaménak vallok? Ez a bűnöm? Szerintem ez erény!
Elég gáz világban élünk, ahol az erény már nem erény, és a ledérség és a hedonizmus számít menőnek.
Én leéltem 10 évet egyetlen ember mellett, szeretetben, hűségben, összetartozásban, jóban-rosszban, haláláig. Majd az oktasson, aki melegként hasonló múlttal rendelkezik. Attól elfogadom. Éjszakai pillangók véleményét valahogy nem tartom mérvadónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!