Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért nem vágynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért nem vágynak házasságra, élethosszig tartó, igazi érzelmeken, összetartozáson alapuló, jóban-rosszban, egészségben-betegségben, hűségben, szeretetben kitartó életszövetségre?

Figyelt kérdés

Számomra ez az egyetlen járható út, vagy életforma, és el sem tudnék képzelni mást. Alapvető emberi igénynek tűnne. Tizenévesen is így gondoltam, ma pedig már 30-as vagyok, és ma is erre vágyom. Nem értem, miért vagyok ezzel egyedül.

(Nem burkolt társkeresés, félre ne értsétek, csak nem értem, másokból miért hiányzik ez.)

2021. máj. 6. 23:43
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Persze, lehet. Ha vállalja, hogy kiutálják a munkahelyéről, beszólogatnak neki, egyszer-egyszer elverik a sötét utcán.
2021. máj. 7. 11:32
 22/42 A kérdező kommentje:
Pontosan. Mindennek ára van, és az ellenkezőjének is. Az egész élet így működik, nem csak a meleg coming out.
2021. máj. 7. 11:38
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem mindegy, hogy 20 forintot kérnek egy kifliért, vagy 200.000-t. De ha te ebben nem látsz semmi kivetnivalót...
2021. máj. 7. 11:40
 24/42 A kérdező kommentje:

Abban a világban kell élni, ami körülvesz, mert az a valós kerete az életednek. Teljesen mindegy, hogy egyetértesz-e vele, vagy sem.

A döntés, hogy kompromisszumot kötsz vele, és békében élsz, vagy dacolsz vele, és viseled a következményeit, a tiéd.

Ez mindig is így volt, és így is lesz.

De továbbra is állítom, hogy két ember magánéletét ez nem befolyásolhatja, ettől még végig lehet élni egymás mellett egy életet szeretetben-szerelemben, anélkül, hogy ország-világnak mutogatnád.

2021. máj. 7. 11:47
 25/42 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem akasztanak fel érte, és nem zárnak börtönbe sem. Még mindig sokkal szerencsésebb vagy, mint a régebbi korokban, vagy más kultúrákban élő melegek.
2021. máj. 7. 11:48
 26/42 anonim ***** válasza:
89%
Hiába írod ezt ide ki minden héten és hiába írjuk le neked, hogy itt biztosan nem fogsz találni, sem a netes társkeresőnek csúfolt szexpartnerkeresőn! Ha pedig így állsz hozzá, akkor a büdös életben sem fogsz találni. Az emberek nem szeretik az állandóan panaszkodó, elégedetlen embereket, ezzel mindenkit csak eltaszítasz magadtól.
2021. máj. 7. 11:58
 27/42 A kérdező kommentje:

állandóan panaszkodnék? Mutasd már meg, ebben a kérdésben hol panaszkodtam! Vagy azt érzed panaszkodásnak, hogy az ember a saját nézőpontja, értékrendje mellett kiáll?

Ha így állok hozzá? Hogyan is? Ahogyan a családomtól, a vallásomtól, a tanáraimtól, a barátaimtól láttam és tanultam az értékrendjüket, amit én is magaménak vallok? Ez a bűnöm? Szerintem ez erény!

Elég gáz világban élünk, ahol az erény már nem erény, és a ledérség és a hedonizmus számít menőnek.

Én leéltem 10 évet egyetlen ember mellett, szeretetben, hűségben, összetartozásban, jóban-rosszban, haláláig. Majd az oktasson, aki melegként hasonló múlttal rendelkezik. Attól elfogadom. Éjszakai pillangók véleményét valahogy nem tartom mérvadónak.

2021. máj. 7. 12:07
 28/42 anonim ***** válasza:
87%
Reménytelen vagy. Sajnalom.
2021. máj. 7. 12:16
 29/42 A kérdező kommentje:
Ti vagytok azok, nem én. Majd 60-71 évesen, de legkésőbb a halálos ágyatokon rádöbbentek ti is. Csak addigra már késő lesz.
2021. máj. 7. 12:20
 30/42 A kérdező kommentje:
*60-70
2021. máj. 7. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!