Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mennyire szeretitek a hatvanas évektől a kilencvenes évekig tartó korszak zenéit? Van kedvenc bandátok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 08:49
1/12 anonim válasza:
Hát van, amit nagyon, van, amit nagyon nem. Ugyanúgy, mint a mai zenéknél. Bár akkor több volt az igényes dal. Kedvenc zenekarom nincs, mert többnyire egyéni előadókat hallgatok.
3/12 anonim válasza:
Ennek mi köze a szexualitáshoz? Vagy a zenére baszod a partneredet?
4/12 anonim válasza:
Rádióban már nincs is más
Csak Retró, sláger stb
Túl régi számok - jók, de már rongyosak.
Csak a Bocskort, utána ki is kapcsolom.
Nem hallgatok egyáltalán.
Barátom Euró vizó rádiót hallgat, így azt kénytelen vagyok. 👻
5/12 anonim válasza:
3. Az, hogy a kérdező a melegeknek tette fel a kérdést.
6/12 anonim válasza:
Én imádom a 70-es, 80-as évek disco meg szintipop zenéjét. Mindig úgy éreztem rossz korba születtem.
7/12 anonim válasza:
5-ös! A melegnek fel lehet tenni azt is, hogy milyen ételeket szeret, de ez nem szexualitás!
9/12 anonim válasza:
Én alapvetően metál és rock zenét hallgatok, igy természetesen a 80-as évek az egyik kedvenc korszakom közé tartozik. De bejön az akkori pop ill. synthwave techno is.
Persze vannak régebbi és modern, aktuális számok is amik bejönnek. Igazából van majdnem minden stílusból 1-1 kedvenc számom.
10/12 anonim válasza:
A 60-as Rock and roll.Ikább elő adok,Little Richard, Chuck Berry
Jerry Lee Lewis. Elvis. ZENEKAR Rolling Stones , Santana.
Deep Purple- Led Zeppelin Black Sabbath
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!