Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötvenes, hatvanas férfiak, ti lefeküdnétek egy huszonéves lánnyal ha bejönnétek neki?
Nincs olyan férfi aki nem feküdne le egy huszon éves lánnyal.
Hogy miért igen? Szerintem ezt nem kell nagyon magyarázni...
Jajj "gyerekek" már megint egy "agyas" kérdés... Sohasem azon van a lényeg, hogy ki hány éves, hanem, hogy megvan-e a közös szimpátia, nameg feláll-e a csikló-meg-a-bráner... :-)
Ha a nők műbránerrel is csinálják (amiről nem lehet tudni hány éves :-)) és a férfiak is minden szarral (amiről szintén nem tudni hány éves :-)), akkor itt csak a lyukat kell keresni a dolgokon, szóval akár egy kipufógóval is lehetne, ha nem lenne szűk a fantáziátok keresztmetszete... :-)
Sőt egyes népeknél kecskét is nyomják, talán az arabok, a fasz sem tudja.
Tudom valaki beleképzeli a szerelmet is.
De nekem nő mesélte:Tökre beleszeretett 36évesen egy 83évesbe.Amíg élt a kisöreg addig tartott.90ig rip.Meg biztos csak pénzért.So-So kicsit támogatta.Zokogott amikor meghalt az öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!