Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy huszonéves fiú lefeküdne-e egy 45-50 éves, magát jól tartó nővel - ha a kapcsolat csak a szexről szólna?
Figyelt kérdés
Amennyiben lehetőséged lenne rá, elképzelhető lenne, hogy szex céljából ezzel a korosztállyal összejöjj? Ha igen, miért - csak mert minden alkalmat meg kell ragadni?2018. jan. 10. 11:43
1/17 anonim válasza:
Simán! Vannak borzasztó jó nők abban a korosztályban is. Hogy miért? Ha ő is csak szexet akar, nem kell más indok. :)
28F
2/17 anonim válasza:
Ismerek olyan fiút aki belemenne. Megérteni viszont nem tudom őt. Én nem mennék bele.
3/17 anonim válasza:
Én 30 felett vagyok,de még én is benne lennék.
4/17 anonim válasza:
Ha olyan a személyiséged, akkor nem csak szexre. A mostani barátnőm hamarosan tölti a 45-öt, teljesen jól működik.
28f
5/17 anonim válasza:
Persze. Mert szeretem a tapasztalt nőket, akár szexchatként is.
6/17 anonim válasza:
25 evesen volt 47 eves partnerem akivel hetente legalabb egyszer osszejartunk. Jól nézett ki, sportolt, feszes volt. 3 gyerek után kicsit tag is ami látványban es lehetosegekben is sokat dobott. Olyanokat tudott amirol álmodni sem mertem korábban.
33f
7/17 anonim válasza:
Én 30 leszek nem sokára, de még az 58 éves volt áltsulis magyartanárnőmmel is szetetkeznék. Kinéz vagy 45-nek. 😍
9/17 anonim válasza:
Én simán belemennék, azért kíváncsi lennék, mit tudna velem kezdeni egy olyan nő az évtizedes tapasztalatával... :D
10/17 anonim válasza:
Bizonyám, én voltma olyan szerencsés, hogy történt ilyen kb 10 éve. Hát úgy kifacsart a nő, hogy alig bírtamkikelni az ágyból. Mindenkinek ajánlom, ki ne hagyja, ha van rá lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!