Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy huszonéves fiú lefeküdne-e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy huszonéves fiú lefeküdne-e egy 45-50 éves, magát jól tartó nővel - ha a kapcsolat csak a szexről szólna?

Figyelt kérdés
Amennyiben lehetőséged lenne rá, elképzelhető lenne, hogy szex céljából ezzel a korosztállyal összejöjj? Ha igen, miért - csak mert minden alkalmat meg kell ragadni?

2018. jan. 10. 11:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A szépség nem kortól függ... igaz most nem 70 évesekre gondolok xD

Na a lényege hogy egy 45 éves is lehet bombázó olyan hátsóval és mellekkel, hogy WAU. Na meg egy 17 éves is lehet nem kívánatos szépen fogalmazva, hogy ne sértsek meg senkit ;) Úgyhogy miért ne? Kor: 26

2018. jan. 10. 13:09
 12/17 Judit58 ***** válasza:
Kedves 10... magam is ezt teszem a 28 eves baratommal rendszeresen. Nem is kell neki mas☺
2018. jan. 10. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha épp nem lenne kapcsolatom, és kívánatos a másik fél (és nyilván én is neki), akkor persze.

Nem azért, mert minden lyukra ugrani kell, elég távol áll tőlem ez a felfogás. Viszont szerintem maradandó élmény lehet egy jóval tapasztaltabb nővel lefeküdni (nyilván az életfelfogásunk és az életritmusunk rettenetesen távol állna egymástól a korkülönbség miatt, de ebben a helyzetben ez nem akadály), sokat lehet belőle tanulni és felteszem, ha valakinek sikerül csúcsra juttatni egy olyan személyt aki már sok mindent megélt (abszolút pozitív jelzőként :D), az elég nagy önbizalmat is tud adni. Ezenkívül nyilván izgató is a gondolat.

Egyébként én ezt összejövésnek nem nevezném - nyilván csak egy, vagy max. pár alkalomról lenne szó amíg mindkettőnknél működik az újdonság varázsa.

2018. jan. 10. 13:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen! Leginkább, mert jó kaland lenne :).
2018. jan. 10. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Az a korosztály...tudja mit akar...és még van is kedve hozzá !
2018. jan. 10. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:

persze

26f

2018. jan. 10. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Simán működhet.

Én amikor 27 voltam, megismerkedtem egy 49 évessel, 173cm-49kg, atomvékony, szupertestű, gyönyörű nagymellű, stb stb. Mo.-on válogatott atléta volt korábban. Első randi (délután 3-tól este 10-ig) után felmentem hozzá és ott is maradtam 5 évig :-).

3 hónapja voltunk már együtt, csak annyit tudtam, hogy lehet 34-35 körüli. Este vacsora, ő mondta, hogy most már nem bírja ki, megmondja a frankót, hogy hány éves.

Ettem a rizseshúst és kimondta a 49-et. Villa megállt 1 mp.-re a kezemben, aztán mondtam, hogy : és ? Ettem tovább.

Őrült boldogok voltunk.

Mondjuk hétköznapi gondjaink nem voltak külön külön sem előtte. Tehát nem stresszeltünk (utálom ezt a ma divatos szóhasználatot).

2018. jan. 11. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!