Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy huszonéves fiú lefeküdne-e egy 45-50 éves, magát jól tartó nővel - ha a kapcsolat csak a szexről szólna?
A szépség nem kortól függ... igaz most nem 70 évesekre gondolok xD
Na a lényege hogy egy 45 éves is lehet bombázó olyan hátsóval és mellekkel, hogy WAU. Na meg egy 17 éves is lehet nem kívánatos szépen fogalmazva, hogy ne sértsek meg senkit ;) Úgyhogy miért ne? Kor: 26
Ha épp nem lenne kapcsolatom, és kívánatos a másik fél (és nyilván én is neki), akkor persze.
Nem azért, mert minden lyukra ugrani kell, elég távol áll tőlem ez a felfogás. Viszont szerintem maradandó élmény lehet egy jóval tapasztaltabb nővel lefeküdni (nyilván az életfelfogásunk és az életritmusunk rettenetesen távol állna egymástól a korkülönbség miatt, de ebben a helyzetben ez nem akadály), sokat lehet belőle tanulni és felteszem, ha valakinek sikerül csúcsra juttatni egy olyan személyt aki már sok mindent megélt (abszolút pozitív jelzőként :D), az elég nagy önbizalmat is tud adni. Ezenkívül nyilván izgató is a gondolat.
Egyébként én ezt összejövésnek nem nevezném - nyilván csak egy, vagy max. pár alkalomról lenne szó amíg mindkettőnknél működik az újdonság varázsa.
Simán működhet.
Én amikor 27 voltam, megismerkedtem egy 49 évessel, 173cm-49kg, atomvékony, szupertestű, gyönyörű nagymellű, stb stb. Mo.-on válogatott atléta volt korábban. Első randi (délután 3-tól este 10-ig) után felmentem hozzá és ott is maradtam 5 évig :-).
3 hónapja voltunk már együtt, csak annyit tudtam, hogy lehet 34-35 körüli. Este vacsora, ő mondta, hogy most már nem bírja ki, megmondja a frankót, hogy hány éves.
Ettem a rizseshúst és kimondta a 49-et. Villa megállt 1 mp.-re a kezemben, aztán mondtam, hogy : és ? Ettem tovább.
Őrült boldogok voltunk.
Mondjuk hétköznapi gondjaink nem voltak külön külön sem előtte. Tehát nem stresszeltünk (utálom ezt a ma divatos szóhasználatot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!