Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötvenes, hatvanas férfiak, ti lefeküdnétek egy huszonéves lánnyal ha bejönnétek neki?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért igen és volt-e már hasonló? Ha nem, akkor pedig mi a pontos ok, mitől tartotok.2020. aug. 30. 17:44
11/23 anonim válasza:
Igen lefeküdnék vele ha lehet !
12/23 anonim válasza:
Nem vagyok még hatvanas,de nekem furcsa volt 36évesen 19éves lánnyal smárolni.Igaz érettebb volt mint más 28-30éves lányosabb arcú nő.Szex majdnem sikerült.
13/23 anonim válasza:
Kikezdett velem egy diáklány!Mutogatta a koleszos szobában készült harisnyás fotóját a szobatárnőjéről.Kérdeztem ő is beszállhatna?Erre megsértődött :D Nem a neten történt,hanem melóhelyen és az utcán sétálva amikor a kolesza fele utaztunk..
14/23 anonim válasza:
Oh, egy csinos fiatal lánnyal szerintem bármilyen korosztály szívesen dugna 😅 kivéve... ha nem áll fel (akkor kinyalná), vagy olyan kapcsolatban van amiben nem akar félrelépni, vagy ha a lány nem tetszik neki.
15/23 anonim válasza:
Nincs olyan pasi,aki egy felkérésnek nemet tudna mondani!Pláne 2-3 generációval fiatalabb korosztállyal! 40 felett minden kaland ajándék! 46F
16/23 rossman válasza:
Igen miért ne ha kölcsönös a szinpátia.
Nekem volt. 43 voltam a lány meg 19.
17/23 anonim válasza:
A válaszom IGEN.
A #3-nak meg üzenem: Ha jó az alany, akkor jó az állítmány. Teccikérteni!?
18/23 anonim válasza:
Az egyik vágyam ilyen csajszi lenne!
Hol lehet ismerkedni ilyen csajszival?
19/23 anonim válasza:
Ha bejön szívesen kipróbálnám,lehet hogy másabb mind a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!