Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért nem vágynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért nem vágynak házasságra, élethosszig tartó, igazi érzelmeken, összetartozáson alapuló, jóban-rosszban, egészségben-betegségben, hűségben, szeretetben kitartó életszövetségre?

Figyelt kérdés

Számomra ez az egyetlen járható út, vagy életforma, és el sem tudnék képzelni mást. Alapvető emberi igénynek tűnne. Tizenévesen is így gondoltam, ma pedig már 30-as vagyok, és ma is erre vágyom. Nem értem, miért vagyok ezzel egyedül.

(Nem burkolt társkeresés, félre ne értsétek, csak nem értem, másokból miért hiányzik ez.)

2021. máj. 6. 23:43
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Nekem egy pár évig nagyon sz@r lesz, és magányos leszek, amíg meg nem találom azt az egyetlen embert, akivel utána egy hosszú életen át együtt leszünk. Nektek egy pár évig kellemes lesz, míg ki nem öregedtek a b*zivilágból, és utána egy hosszú életen át magányosak lesztek.

Nm cserélnék veletek.

2021. máj. 7. 12:23
 32/42 anonim ***** válasza:
68%
Te tényleg beteg vagy. Sőt, menthetetlen. Te fogsz egyedül, már most vén emberként meghalni, mivel ez nem élet neked sem, tudod te is jól. Különben meg nem tíz évig, hanem kicsit jóval tovább éltem Valakivel, csak kiüresedett a kapcsolat. Képzeld ilyen is van. Azóta is beszélünk néha, és tudunk egymásról, de nem vagyunk egy Pár és más közünk sincsen már. Persze neked ez sem fér bele, mint semmi más sem, csak az, amit hajtogatsz itt egy jó ideje. Mintha lenne bármi értelme is, azon kívül, hogy mindenkivel gyalázkodsz és mindenki hibás, az egész világ, csak te nem. Ilyen mérgező embert még az életben nem láttam, de nem is szeretnék soha! Olvasni is kár volt tégedet! Maradj magadnak, azzal nem okozol több kárt a világnak!
2021. máj. 7. 12:37
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
Vágynak rá, csak nem veled. Nagyon sok probléma van a fejedben.
2021. máj. 7. 12:55
 34/42 A kérdező kommentje:
Állj a tükör elé, és ott beszélj mérgező emberekről. ;)
2021. máj. 7. 12:58
 35/42 A kérdező kommentje:

A kiüresedett kapcsolatot amúgy üzenem, hogy akarattal, kitartással, szeretettel fel lehet tölteni újra. Ha igazán szereted a másikat, a hullámvölgyben is együtt küzdötök a kiüresedés ellen.

Sima, mindig statikusan boldog kapcsolat nincsen. Nem a hullámhegy egy kapcsolat próbája, hanem a hullámvölgy.

2021. máj. 7. 13:00
 36/42 anonim ***** válasza:
81%

En nem hiszek a tartos kapcsolatban

Amugy is kobban szeretek egyedul lenni

Plusz még az osszes him csak dugni szeret

2021. máj. 7. 13:29
 37/42 anonim ***** válasza:
4%

Az megvan, hogy a melegek jelentős hányada nem meleg érzelmileg is? Van egy kényszerű izgalmi vágya a fiúk testalakját látván. De semmit nem tudna kezdeni egy másik hímnemű személyiséggel érzelmileg maga mellett. Nincs ilyen jellegű érzelmi vágya. Esetleg haverok lehetnek. Elélvez, alábbhagy a testi vágy, már arcra is taszítják a hímneműek mind, nemhogy szerelemre lobbanjon erős, oltalmazó kezek iránt, ez kizárt. Ahhoz már személyiségbeli másság is kell, nem csak szexuális.

Szóval marad a másik csoport, akik általában egymást semmibe nézik, és mindenáron az első csoportban szeretnének igazi férfiak után halászni, de tegyük fel, mégse ott. Tehát jól leszűkült a kör. És akkor még mindig ott van az, hogy minden tényező ellenük kiabál: Ha pl. összeköltöznének, mit kéne hazudni a főbérlőnek meg a szomszédoknak az átmenetileg befogadott "unokatestvérről"? Nem úgy, mint heteróéknál, akiket szinte erővel tolnak össze: Mikor lesz már barátnőd? Nézd, ott megy egy helyes kislány! Mikor házasodtok már? Mért nem jön már a gyerek? Másnak ebben a korban már három gyereke volt... Hát hallottam én már olyat, hogy irigylik a melegeket.

2021. máj. 7. 13:56
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kapcsolatban élek barátommal 3 éve, és egyikőnk sem alkalmazik. Nem lenne hozzá szívem hogy mellette mással legyek közben és biztos vagyok benne hogy ezzel ő is így van.
2021. máj. 7. 14:26
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

26, 28, 32. 33-t egyszerűen nem értem, mivel/kivel vitatkoznak?

Mert a kérdésben foglaltakkal szemben ellenérvük nincs, de igazából nem is érintik a kérdést, csak a kérdező személyét támadják.

2021. máj. 7. 14:47
 40/42 anonim ***** válasza:
8%
Nem szabad ennyire érzelmileg függeni valakihez mert ha nincs már többé akkor csak a fájdalom lesz nagyobb
2021. máj. 7. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!