Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért nem vágynak házasságra, élethosszig tartó, igazi érzelmeken, összetartozáson alapuló, jóban-rosszban, egészségben-betegségben, hűségben, szeretetben kitartó életszövetségre?
Számomra ez az egyetlen járható út, vagy életforma, és el sem tudnék képzelni mást. Alapvető emberi igénynek tűnne. Tizenévesen is így gondoltam, ma pedig már 30-as vagyok, és ma is erre vágyom. Nem értem, miért vagyok ezzel egyedül.
(Nem burkolt társkeresés, félre ne értsétek, csak nem értem, másokból miért hiányzik ez.)
Nekem egy pár évig nagyon sz@r lesz, és magányos leszek, amíg meg nem találom azt az egyetlen embert, akivel utána egy hosszú életen át együtt leszünk. Nektek egy pár évig kellemes lesz, míg ki nem öregedtek a b*zivilágból, és utána egy hosszú életen át magányosak lesztek.
Nm cserélnék veletek.

A kiüresedett kapcsolatot amúgy üzenem, hogy akarattal, kitartással, szeretettel fel lehet tölteni újra. Ha igazán szereted a másikat, a hullámvölgyben is együtt küzdötök a kiüresedés ellen.
Sima, mindig statikusan boldog kapcsolat nincsen. Nem a hullámhegy egy kapcsolat próbája, hanem a hullámvölgy.

En nem hiszek a tartos kapcsolatban
Amugy is kobban szeretek egyedul lenni
Plusz még az osszes him csak dugni szeret

Az megvan, hogy a melegek jelentős hányada nem meleg érzelmileg is? Van egy kényszerű izgalmi vágya a fiúk testalakját látván. De semmit nem tudna kezdeni egy másik hímnemű személyiséggel érzelmileg maga mellett. Nincs ilyen jellegű érzelmi vágya. Esetleg haverok lehetnek. Elélvez, alábbhagy a testi vágy, már arcra is taszítják a hímneműek mind, nemhogy szerelemre lobbanjon erős, oltalmazó kezek iránt, ez kizárt. Ahhoz már személyiségbeli másság is kell, nem csak szexuális.
Szóval marad a másik csoport, akik általában egymást semmibe nézik, és mindenáron az első csoportban szeretnének igazi férfiak után halászni, de tegyük fel, mégse ott. Tehát jól leszűkült a kör. És akkor még mindig ott van az, hogy minden tényező ellenük kiabál: Ha pl. összeköltöznének, mit kéne hazudni a főbérlőnek meg a szomszédoknak az átmenetileg befogadott "unokatestvérről"? Nem úgy, mint heteróéknál, akiket szinte erővel tolnak össze: Mikor lesz már barátnőd? Nézd, ott megy egy helyes kislány! Mikor házasodtok már? Mért nem jön már a gyerek? Másnak ebben a korban már három gyereke volt... Hát hallottam én már olyat, hogy irigylik a melegeket.

26, 28, 32. 33-t egyszerűen nem értem, mivel/kivel vitatkoznak?
Mert a kérdésben foglaltakkal szemben ellenérvük nincs, de igazából nem is érintik a kérdést, csak a kérdező személyét támadják.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!