Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Letoroltem a szexvideot a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letoroltem a szexvideot a telefonjarol es most szakitani akar, hacsak nem csinalunk uj videot. Belemenjek? Reszletek lent az uj videorol.

Figyelt kérdés

Tegnap este levideozott, ahogy hasznal szex kozben (neki csak a farka latszik a felvetelen). Akkor nem tiltakoztam, de nem szeretnem, ha barhova kikerulne

Reggel kertem, hogy toroljuk le, de csak nevetett, amikor nem figyelt letoroltem a telefonjarol. Nagyon megsertodott rajta, es szakitani akar, hacsak nem csinalhat uj felvetelt.

azt hallottam, hogy ha valami zenet beteszunk, akkor a jogdijak miatt nem lehet feltolteni sehova. ez igaz?

2021. ápr. 22. 12:21
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%
utolsó. mit tennél ha te lennél a szex videón teljesen láthatóan úgy hogy nem te vagy az aktív?
2021. ápr. 25. 11:10
 52/55 anonim ***** válasza:
10%
Amikor beleegyezem a felvételbe (hiszen nem titokban készül), akkor tisztában vagyok a következményekkel. De mindenképp szeretném magamnak is eltárolni.
2021. ápr. 25. 11:39
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

" Nagyon megsertodott rajta, es szakitani akar, hacsak nem csinalhat uj felvetelt."

Na ez egy olyan ember aki érzelmileg zsarolja a másikat.

Csak gondolj bele, innen már csak egy hajszál választ el attól, hogy ha szakítotok akkor is besértődik, és megzsarol, hogy ha nem mész vissza hozzá, akkor felteszi a netre, elküldi az ismerőseidnek stb.

A szakítás nagyrészt sosem szép elválás más kapcsolatoknál sem, még a heteróknál sem.

Sok olyan beteg ember van aki még a szakítás után is évekig zaklatja a másikat, na nálatok meg lesz egy olyan dolog amivel nem csak szavakkal tud téged zsarolni, hanem tönkre is teheti az életed.

Megér ez ennyit neked?

Egyébként meg sok olyan kapcsolat van, ahol az egyik fél gyanakszik arra, hogy a párja megcsalja, de nem mer belenézni a másik telefonjába sem, mert akkor már azt gondolja a másik, hogy nincs meg a bizalom.

Ha a gyanú ott van benne az egyik félben, akkor már ott elveszett a bizalom, mikor még bele sem nézett a másik telefonjába, hisz valószínű nyomós oka van rá, ahogy ez nálad is előforldult, hogy belenéztél a telójába és törölted a videót, hátha ártó szándékkal kikerül valahová.

Akárhogy is nevezed, nálad már alapból elveszett a bizalom, node mivel nyerte vissza a bizalmad?

Mivel bizonyított neked? Csak szavakkal vagy tettekkel is?

2021. ápr. 25. 13:46
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Miért minket hibáztatsz? Nem ismerjük őt, igaz! De leírásod alapján nevetett rajtad, amikor kérted, hogy törölje a videót!

Ő neked semmivel sem ellensúlyozta a te kételyeidet, kockázatvállalásodat... És még ő van megsértődve? Bizalomhiányt emleget?

Volt egy válaszoló, aki ráadásul téged hibáztat! Furcsa! Valóban nem nyúlunk más telefonjához pl., de mivel ignorálta a kérést olyan komoly ügyben, ami tégedet is érint, nem te követted el a nagyobb "bűnt"!

Kérdés: Az új felvételeken ő is látszik?

2021. ápr. 26. 00:16
 55/55 anonim ***** válasza:
88%

Törli a videót, csak előbb elküldi a haverjainak és felrakja napiszarra.

Ez nem ítélkezés. Ez tény. A barátod egy manipulatív, rosszindulatú ember.

2021. ápr. 27. 10:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!