Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letoroltem a szexvideot a telefonjarol es most szakitani akar, hacsak nem csinalunk uj videot. Belemenjek? Reszletek lent az uj videorol.
Tegnap este levideozott, ahogy hasznal szex kozben (neki csak a farka latszik a felvetelen). Akkor nem tiltakoztam, de nem szeretnem, ha barhova kikerulne
Reggel kertem, hogy toroljuk le, de csak nevetett, amikor nem figyelt letoroltem a telefonjarol. Nagyon megsertodott rajta, es szakitani akar, hacsak nem csinalhat uj felvetelt.
azt hallottam, hogy ha valami zenet beteszunk, akkor a jogdijak miatt nem lehet feltolteni sehova. ez igaz?
Ne menj bele.
4 h az keves.
Ha osszevesztek ezzel is zsarolhatna.
En eloszor se engedtem volna meg soha.
F/bi
Atbeszeltuk mi tortent, es en eretettem felre a helyzetet. Nem a video miatt haragudott meg, hanem mert a hata mogott toroltem a videot. Azt mondta, hogy a bizalom veszett el.
Megallapodtunk, hogy csinalhat videot, es ha kesobb meggondolom magam, akkor egyutt toroljuk es soha tobbet nem csinalok ilyet.
Koszi a valaszokat, rosszul lattam miert haragudott meg.
Érdekes, hogy ilyen szépen elfogadtad azt ahogy megindokolta, de azt nem fogadtad meg amit én is javasoltam, hogy neked is lehessen akkor ilyen felvételed róla.
Abba is belemenne ugyanezzel a szöveggel?
Érdemes kipróbálni, már csak a bizalom miatt is amit annyira hangsúlyoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!