Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letoroltem a szexvideot a telefonjarol es most szakitani akar, hacsak nem csinalunk uj videot. Belemenjek? Reszletek lent az uj videorol.
Tegnap este levideozott, ahogy hasznal szex kozben (neki csak a farka latszik a felvetelen). Akkor nem tiltakoztam, de nem szeretnem, ha barhova kikerulne
Reggel kertem, hogy toroljuk le, de csak nevetett, amikor nem figyelt letoroltem a telefonjarol. Nagyon megsertodott rajta, es szakitani akar, hacsak nem csinalhat uj felvetelt.
azt hallottam, hogy ha valami zenet beteszunk, akkor a jogdijak miatt nem lehet feltolteni sehova. ez igaz?
"#38 ha megemlitem neki, hogy csinaljunk olyan videot, amiben o is latszodik, az nem segitette volna elo a bizalom epiteset."
Miért nem? Ha belemegy, akkor láthatod a saját szemeddel is, hogy valóban megbízhatsz benne.
Soha ne a szavaknak higgyj, hanem a tetteknek.
Most egy másik témát hozok fel, tudod te hány szerető van azzal hitegetve, hogy sz-r a házassága, lépni fog mert őt szereti?
És mikor a tettek mezejére kell lépni, akkor 90%-ban a megcsaló megtorpan.
Nekem mindegy mit csinálsz, hisz végül úgyis rajtad csattan az ostor, a te döntésed, csak ne légy már annyire naív, mert akkor nagyon ki fognak használni. Nem csak ő, hanem mindenki.
"Reggel kertem, hogy toroljuk le, de csak nevetett,..."
Ez a félmondat elárulja partnered tisztességtelenségét...! Mi az, hogy csak nevetett? Szerintem azt jelenti, hogy semmibe vesz téged!
Nem menj bele a másik videóba, max. ha a te telóddal készül, és ő is látható rajta!
De még ezt is meggondolnám!
Bocsi kérdező, de nagyon kis naiv butuska vagy...
Itt nincs szó semmiféle bizalomépítésről, ő megharagudott rád, amiért törölted a telefonjáról a videót, amin felismerhető vagy, de ő a te kérésedre nem tette ezt meg. Akkor miféle bizalomról van szó? Te hogy tudsz ezek után benn bízni? Bocsi de sikerült neki pont úgy intéznie, ahogy akarta és te be lettél ültetve a szopógépbe. Ő megkapja a videót, amit aztán bárhova föl tud majd tölteni, te meg kis naiv azt gondolod, hogy dehát legalább megbízik benned.
Mégis milyen biztosítékot adott, hogy ha meggondolod magad, akkor törölhetitek? Honnan fogod tudni, hogy megteszi majd? Hisz most se tette meg, pedig kérted. És honnan fogod tudni, hogy nem készített róla addigra már másolatot és rakta el olyan helyre, ahol te nem is tudsz róla?
Ébredj már föl és térj észhez...
Nem ertem a sok negativ kommentet. Latatlanban itelkeztek egy emberrol, nem ismeritek, csak en irtam rosszat rola, amikor felreertettem miert haragudott meg.
Miert akarna szandekosan artani nekem?
Egyebkent pedig megbeszeltuk, hogy ha kerem akkor majd torolni fogja a videot. En bizom benne es o is bizik bennem.
Eloszor furcsa volt a video es igazabol most is van bennem egy pici ellenerzes (azota csinaltunk ujakat) de en orulok, hogy boldogga tehetem ezzel is ot.
Nem ismerjük nyilván a helyzetet úgy mint te, de gondold át te is magadban a dolgot még egyszer. Azt írtad hogy félreértetted hogy miért haragudott meg, de már a kérdésedben is olyasmit írsz hogy azért haragszik, mert törölted a videóját a telefonról. Szerintem csak össze vagy zavarodva és belemész olyanba, ami ellen saját bevallásod szerint is ellenérzésed van.
4 hónaposak vagytok, az nagyon rövid. Ha neadjisten mégsem ő életed szerelme, és szétmentek akkor ki tudja hogy milyen hangnemben fogtok szakítani. Én pedig sosem bíznám egy haragos ember lelkiismeretére hogy mit csinál a szexvideóimmal.
Másrészt ne felejtsd el azt sem, hogy akár mit is mond most. Akkor mikor először mondtad neki hogy törölje a videót, akkor nem tette meg. Gondold át még egyszer, hogy nem-e csak kibeszéli magát a helyzetből.
Atya ég, de ha ellenzed most is, akkor neki is megkéne értenie. Nem érted? A párkapcsolat az nem arról szól, hogy kisajátítod a másikat. Ha valami nem felel meg az egyik félnek, akkor beszélni kell róla és változtatni rajta. Nem pedig ráerőltetni. Kicsit gondolkodj el szerintem. Nagyon gyerekcipőben jársz még, de majd tanulsz belőle.
"Miért akarna szándékosan ártani"?
Miért ne? Vannak beteg emberek. Antiszociális személyiségzavar pl. Nézz utána. Nem minden fekete és fehér. Nem minden embernek vannak érzései, lelkiismerete, együttérzése. Ezek mentális beteg emberek. Az én párom is olyan volt. :D Eljátszotta, hogy mennyire szeret. Aztán 3 év után kezdett bántani. Értsd meg, hogy ez így nem oké. Csak kihasznál. Mi kapcsolatunkban is voltak előjelek már a legelején. Pont ilyen, amit most veled tesz ő.
Ja és egy jó tanács. Ahol a bizalom egyszer megszűnt, onnantól kezdve vége a kapcsolatnak. Lehet húzni évekig is, de innentől kezdve vége. Főleg, hogy te megint úgy belementél, hogy nem akartad. Ha megbeszéltétek volna normálisan, ő nem erőszakolta volna rád megint és fenyegetett volna. "Ha nem csinálunk újat, akkor elhagylak"? WTF? Most sem látod, hogy ez nem normális dolog? Tudom, hogy a szerelem elvakít, de basszus a józan paraszti eszeddel gondolkodj. Ha valaki szeret valakit, akkor nem csinál ilyet a másikkal. Én pl az életemet adnám azért, akit szeretek. Eszembe nem jutna fenyegetni a másikat és olyat tenni, amivel megbántam. Ha meg igen, akkor bocsánatot kérek tőle és változtatok. Ennyi.
Viszont megint csak kihangsúlyozom, hogy ez a te döntésed. Ezért is írtam, hogy sajnos mindig csak a saját hibáinkból tanulunk. És látod, hogy mennyire igazam van? Hiába írom a saját példámat, akkor is hajta mindenki a magáét, hogy ő akkor is szeret. :D A f*szt szeret. Csak kihasznál és valószínűleg még fenyegetni is fog a vidókkal. Velem is így volt, de majd rájössz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!