Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letoroltem a szexvideot a telefonjarol es most szakitani akar, hacsak nem csinalunk uj videot. Belemenjek? Reszletek lent az uj videorol.
Tegnap este levideozott, ahogy hasznal szex kozben (neki csak a farka latszik a felvetelen). Akkor nem tiltakoztam, de nem szeretnem, ha barhova kikerulne
Reggel kertem, hogy toroljuk le, de csak nevetett, amikor nem figyelt letoroltem a telefonjarol. Nagyon megsertodott rajta, es szakitani akar, hacsak nem csinalhat uj felvetelt.
azt hallottam, hogy ha valami zenet beteszunk, akkor a jogdijak miatt nem lehet feltolteni sehova. ez igaz?
A zene nem lesz kizáró ok.
Ilyenkor csak a zenei sávot korlátozzák.
Ne vállald be. Ha nem tetszik neki. Húzzon vissza a jó édes mamikájába.
Te meg gondolkozz el azon. Hogy ha egy ilyen miatt szakítani akar. Akkor mennyit érhetsz neki.
Nem alkalmi, mar 4 honapja egyutt vagyunk.
Ha csak a hangsavot torlik, akkor nem fogok belemenni ujabb videoba, remelem megbekel ezzel.
5: én igen
kivágnám, mint a kismacskát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!