Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Letoroltem a szexvideot a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letoroltem a szexvideot a telefonjarol es most szakitani akar, hacsak nem csinalunk uj videot. Belemenjek? Reszletek lent az uj videorol.

Figyelt kérdés

Tegnap este levideozott, ahogy hasznal szex kozben (neki csak a farka latszik a felvetelen). Akkor nem tiltakoztam, de nem szeretnem, ha barhova kikerulne

Reggel kertem, hogy toroljuk le, de csak nevetett, amikor nem figyelt letoroltem a telefonjarol. Nagyon megsertodott rajta, es szakitani akar, hacsak nem csinalhat uj felvetelt.

azt hallottam, hogy ha valami zenet beteszunk, akkor a jogdijak miatt nem lehet feltolteni sehova. ez igaz?

2021. ápr. 22. 12:21
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
100%
soha semmi ilyet ne vállalj be hogy levideózzanak, főleg ha nincs meg a teljes bizalom a személlyel, és csak alkalmi volt.
2021. ápr. 22. 12:26
 2/55 anonim ***** válasza:
97%

A zene nem lesz kizáró ok.

Ilyenkor csak a zenei sávot korlátozzák.

Ne vállald be. Ha nem tetszik neki. Húzzon vissza a jó édes mamikájába.

Te meg gondolkozz el azon. Hogy ha egy ilyen miatt szakítani akar. Akkor mennyit érhetsz neki.

2021. ápr. 22. 12:36
 3/55 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy fel is lehet jelenteni ha akaratod ellenére feltölti valahova... egyébként meg szakítson, ha nincs felvétel.. Egy normális kapcsolat nem ilyen primitív feltételekhez van kötve, helyedben otthagynám.
2021. ápr. 22. 12:36
 4/55 anonim ***** válasza:
100%
Biztos magának akarja gyűjteni a felvételt, de biztos hogy nem jó ötlet. Még ha valakivel évek óta együtt vagy sem... ha szeret, akkor élőben tapasztaljátok meg a szexet és ne egy videóról. Jól cselekedtél, ez a helyes.
2021. ápr. 22. 12:42
 5/55 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyen sráccal már nem csinálnék semmit...
2021. ápr. 22. 12:47
 6/55 A kérdező kommentje:

Nem alkalmi, mar 4 honapja egyutt vagyunk.

Ha csak a hangsavot torlik, akkor nem fogok belemenni ujabb videoba, remelem megbekel ezzel.

2021. ápr. 22. 12:51
 7/55 anonim ***** válasza:
93%
4 hónap még nagyon kevés, minimum 1-2 év hogy teljesen tudd valójában milyen ember
2021. ápr. 22. 12:53
 8/55 anonim ***** válasza:
93%

5: én igen

kivágnám, mint a kismacskát

2021. ápr. 22. 12:54
 9/55 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy azért kell neki, mert ki akarja tenni, különben nem hisztizne.
2021. ápr. 22. 12:55
 10/55 anonim ***** válasza:
32%
Menj bele! Azzal kezdjetek, hogy a te telefonodra felveszed, ahogy feltolsz bele egy kígyóuborkát!
2021. ápr. 22. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!