Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letoroltem a szexvideot a telefonjarol es most szakitani akar, hacsak nem csinalunk uj videot. Belemenjek? Reszletek lent az uj videorol.
Tegnap este levideozott, ahogy hasznal szex kozben (neki csak a farka latszik a felvetelen). Akkor nem tiltakoztam, de nem szeretnem, ha barhova kikerulne
Reggel kertem, hogy toroljuk le, de csak nevetett, amikor nem figyelt letoroltem a telefonjarol. Nagyon megsertodott rajta, es szakitani akar, hacsak nem csinalhat uj felvetelt.
azt hallottam, hogy ha valami zenet beteszunk, akkor a jogdijak miatt nem lehet feltolteni sehova. ez igaz?
2 es vagyok
Ne haragudj kedves kérdező.
De 4 hónap az ne is haragudj de .....
Szóval érted? Ha legalább 1 éve együtt lennél vele. Még akkor is azt mondanám hogy ne viccelj már.
De te tudod. De a lényeget még mindig nem érted.
Egy hogy zsarol. Kettő amivel zsarol,neki csak ennyit érsz,mert ha nem kapja meg akkor mindegy is a hogyan tovább.
Minek engedtet meg neki, hogy felvegye, és most miért engeded, hogy zsaroljon?
Kolléganőmet is zsarolni akarta a pasija, aztán el lett neki magyarázva, hogy a dobhártyába tolt csavarhúzó bajt okozhat egy életre.
Ha e miatt szakítani akar akkor ennyit is èr a kapcsolat...
Igazaból ez zsarolás akit szeretünk azt nem zsaroljuk meg.
Szóval lehet jobb ha elengeded.
21N
Nekem egyszer nyúlna a párom a telefonomhoz, hogy letöröljön valamit. Abban a pillanatban megszűnne iránta a bizalom és repülne a lakásból, hogy a cuccait se lenne ideje összeszedni.
Egyszer történt ilyen, kb 20 éve, egy barátom törölt egy fényképet a telefonomból az engedélyem nélkül (semmi erotika, csak egy sima fénykép), azonnal vége lett a barátságnak, a mai napig nem találkozom vele emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!