Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Letoroltem a szexvideot a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letoroltem a szexvideot a telefonjarol es most szakitani akar, hacsak nem csinalunk uj videot. Belemenjek? Reszletek lent az uj videorol.

Figyelt kérdés

Tegnap este levideozott, ahogy hasznal szex kozben (neki csak a farka latszik a felvetelen). Akkor nem tiltakoztam, de nem szeretnem, ha barhova kikerulne

Reggel kertem, hogy toroljuk le, de csak nevetett, amikor nem figyelt letoroltem a telefonjarol. Nagyon megsertodott rajta, es szakitani akar, hacsak nem csinalhat uj felvetelt.

azt hallottam, hogy ha valami zenet beteszunk, akkor a jogdijak miatt nem lehet feltolteni sehova. ez igaz?

2021. ápr. 22. 12:21
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%

2 es vagyok

Ne haragudj kedves kérdező.

De 4 hónap az ne is haragudj de .....

Szóval érted? Ha legalább 1 éve együtt lennél vele. Még akkor is azt mondanám hogy ne viccelj már.

De te tudod. De a lényeget még mindig nem érted.

Egy hogy zsarol. Kettő amivel zsarol,neki csak ennyit érsz,mert ha nem kapja meg akkor mindegy is a hogyan tovább.

2021. ápr. 22. 13:00
 12/55 anonim ***** válasza:
100%
11 tökéletes látlelet
2021. ápr. 22. 13:01
 13/55 anonim ***** válasza:
35%

Minek engedtet meg neki, hogy felvegye, és most miért engeded, hogy zsaroljon?

Kolléganőmet is zsarolni akarta a pasija, aztán el lett neki magyarázva, hogy a dobhártyába tolt csavarhúzó bajt okozhat egy életre.

2021. ápr. 22. 13:03
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap kevés, 3-6 hónap után kezdenek kiderülni a dolgok hogy valójában mi(k)re képes. Ez az a szakasz amikor legjobban van lehetőséged arra hogy otthagyd ha így zsarolgat ilyennel, mint 5 év után. Zsarolgatás eleje ami most történik lehet későbbiekben többet akar ha vele maradsz.
2021. ápr. 22. 13:06
 15/55 anonim ***** válasza:
100%
Csak mondanám hogy ez érzelmi zsarolás, és feltételekhez köti a szeretetét. Ha már az elején ilyen, akkor ennél csak rosszabb lesz ahogy belekenyelmesedik a kapcsolatba és egyre többet enged meg magának. Ez egy rohadt nagy red flag, szakíts vele.
2021. ápr. 22. 13:06
 16/55 Csicuki ***** válasza:
89%

Ha e miatt szakítani akar akkor ennyit is èr a kapcsolat...

Igazaból ez zsarolás akit szeretünk azt nem zsaroljuk meg.

Szóval lehet jobb ha elengeded.

21N

2021. ápr. 22. 13:29
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
Ne maradj vele. Ne legyél meggondolatlan. Én is jártam már így, én együtt maradtam egy ilyen emberrel. Aztán 3 év után kimutatta a foga fehérjét. Érzelmi zsarolások mellett már voltak fizikaiak is. Biztos nehéz megszakítani a kapcsolatot, de higgy másoknak ebben. Én is tapasztalt vagyok ilyen téren. Sajnos általában saját kárunkon tanulunk, hiába mondanak mások okosságokat. Viszont igaza van minden hozzászólónak. Aki ilyeneket csinál, az nem szeret. Ne legyél tárgya valakinek. Vannak elmeháborodott emberek, akikre ráférne terápia. A párodról ez szintén elmondható.
2021. ápr. 22. 13:41
 18/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés vagy, hogy ő "ajánlotta fel" a szakítást. Kíváncsi lennék a reakciójára, ha rábólintanál. Tuti elkezdene hitegetni mindenfélével. Vagy eldurranna az agya.
2021. ápr. 22. 13:44
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj. Azonnal, feltételek nélkül. Nagyon gáz a pali.
2021. ápr. 22. 14:07
 20/55 anonim ***** válasza:
5%

Nekem egyszer nyúlna a párom a telefonomhoz, hogy letöröljön valamit. Abban a pillanatban megszűnne iránta a bizalom és repülne a lakásból, hogy a cuccait se lenne ideje összeszedni.

Egyszer történt ilyen, kb 20 éve, egy barátom törölt egy fényképet a telefonomból az engedélyem nélkül (semmi erotika, csak egy sima fénykép), azonnal vége lett a barátságnak, a mai napig nem találkozom vele emiatt.

2021. ápr. 22. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!