Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hányan pip*antottátok már le magatokat? Esetleg selff*ck? Milyen bemelegítő gyakorlat kell ahhoz, hogy szájba vedd saját magad? Vagy megtold magad hátulról?
Tini koromban az egészet be tudtam kapni. Mostmár csak a végét érem el (31 vagyok most). Az öndugást soha nem próbáltam, de biztos nem menne. Átlagos méretű a farkam és ha merev, nem tudnám hátranyomni a fenekembe.
Az önszopáshoz a gerinc nyújtás, jóga sokat segít, de alapvetően alkati adottság kérdése szerintem.
Én gyertya állásból hajtom hátra a csípőmet az arcomhoz közelítve és így kapom be.
Az önszopás megy nekem, imádom magam szopni, csinálom is rendszeresen. :)
Vannak jól bevált gyakorlataim, ha érdekel írd meg priviben, ide hosszú lenne leírni.
Az öndugás sosem ment sajnos, mereven nem tudom a farkam annyira visszahajlítani hogy be tudjam dugni a fenekembe.
Régebben még ment az önszopás, ma már a derekam is merev, bekapni már nem tudom. Viszont gyertyából még tudok arcomra-számba élvezni.
Öndugás nem ment soha.
Sajnos nem vagyok annyira hajlékony. A gyertyaállást kipróbáltam, és ráverteam a saját arcomra meg a számba, mert kíváncsi voltam, mit éreznek a csajok, de nem értem el a farkam, hogy le tudjam magam szopni. Másét nem szeretném, még mielőtt valaki ajánlaná, nem vagyok meleg, csak a sajátomra voltam kíváncsi.
A gyakorlatokra kíváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!