Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, nektek mi a véleménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, nektek mi a véleményetek a Pride-ról?

Figyelt kérdés
Szükség van-e rá, ki mentek majd a következőre?
2021. ápr. 2. 13:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Soha nem voltam és nem is megyek. Én nem szeretek feltűnősködni ilyen téren, de nem ítélem el azokat akik igen.
2021. ápr. 2. 14:37
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Én az LGBT-ből a B vagyok és elég taszítónak tartom. Egyet értek a Pride-ot bíráló, de nem homofób kritikákkal.
2021. ápr. 2. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem gáz az egész. Ha ha azt akarjuk, hogy elfogadjanak minket, akkor nem igazán így kéne hozzáállni, sok heterónál pont az ilyen viselkedés és hivalkodás veri ki a biztosítékot (még egyet is értek velük).

Ha valaki eljár ilyenre, tegye. De szerintem egy Pride-nak kb annyi értelme van, mintha a heterók is felvonulnának melldöngetni, hogy ők heterók. Nem azt akarom, hogy a szexualitásom alapján ítéljenek meg, szerintem ez kb annyira fontos tényező mintha egy másik embert az alapján ítélnék meg, hogy szereti-e a menta fagyit vagy nem... ízlések és pofonok, van akinek a csajok jönnek be, nekem pl a pasik.

2021. ápr. 2. 17:20
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
MI a hivalkodó a Prideban? Én nem voltam kint, de tavaly előtt néztem a streamet. Tök normálisan felöltözött emberek vonulgattak zászlókkal, azt ennyi. Kinn volt több ezer ember. Abból a média persze úgyis elkap pár exhibicionistát, de ahogy láttam nem ők teszik ki a résztvevők többségét. Plusz nem csak felvonulnak, hanem vannak mindenféle programok szülőknek, akik nemrég tudták meg, hogy meleg lett a gyerekük, keresztény melegeknek stb. A felvonulás csak egy része a rendezvénysorozatnak.
2021. ápr. 2. 17:39
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Vagy akkor 2018-ban. Hülye pandémia óta már összemosódik az idő.
2021. ápr. 2. 17:40
 6/13 DominikX ***** válasza:
78%
#3 a Pride az az egyenlő jogokért van, nem pedig azert, hogy a felvonulóka szexuálitásuk alapján legyenek ítélve.. nem tudom, hogy egesz Magyarországon ilyen okosak az emberek, vagy csak itt gykn. Mondjuk valószínűleg egesz Magyarországon, mert az válasz a jelenlegi kormányra is
2021. ápr. 2. 17:40
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
az ötlet nem rossz, csak a megvalósítsa béna
2021. ápr. 2. 21:00
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
A pride nekem sokkal inkább a politikáról szól és nem a melegségről. Ugyanolyan mint egy tüntetés, ugyanis a melegeknek nincsenek egyenlő jogaik Magyarországon. Az, hogy vannak akik gusztustalan módon vonulnak (fétis ruhában, meztelenül, stb) nem az egész meleg társadalmat jellemzi, ha egy heteró csinál valami rosszat akkor sem az összes heterót ítéljük el. Még sosem voltam prideon mert kisvárosban lakom de elmennék rá.
2021. ápr. 2. 21:26
 9/13 anonim ***** válasza:
7%

[link]

Itt tökéletesen le van írva, mi a baj a Pride-dal.

27/F, bi

2021. ápr. 2. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:
15%

#9: nem szoktam egyetérteni Tibi atyával, de igazából egy-két pont kivételével egyetértek vele.

A második pontjával nagyon nem értek egyet, mivel eleve a stonewalli incidensből származik és az egyenjogúságért megy és ez úgy maradt is, mivel egy-két idiótán kivül nem ismerek, akik szerint egy homoszexuális ember többet ér mint egy hetero. Ez olyan érv mintha valaki azt mondaná, hogy a nacionalisták nácik, tudjuk hogy a legnagyobb része nem az, mégis vannak olyanok, akik így jellemzik.

A négyes pontban értem miről ír, még úgy egyet is értek vele, hisz a szélsőségekkel is foglalkozni kell, legyen az bármilyen csoport. Például ha van egy gombgyár, aminek a 99%-a normális, de néhányan alpáriak és rontják a hírnevét, akkor nem mondhatod azt hogy velük nem foglalkozhatsz, mivel inkább kidobnád mintsem hogy hagynád hogy rontsa a hírnevét. Nem zárhatóak ki, de ténylegesen csak ebből ítélkezni egy érvelési hiba alapból.

Én úgy vagyok a Pride-al, hogy szerintem csak Amerikában lett elfajulva, itt Európában azért jóval normálisabb az egész. Inkább egy ünnep, ami a gyülekezési jogon alapszik és ha betiltanák, akkor a rendszert kihasználva sok-sok buli, ünnep is be lenne tiltva, mivel kivitelezhető lenne. Ami viszont TÉNYLEG zavaró, azok a cégek, hogy mekkora álszentséggel áll ehhez hozzá és gyakorlatilag kihasználják a rendszert és minden évben egy hónapig profitál igen szépen, gyakorlatilag belőlünk egy árucikknek tekintenek ránk. Nem véletlenül, hogy még itthon is egyre többen kilépnek(Emma Dandelion, Osváth Zsolt, stb.)

2021. ápr. 3. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!