Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek mi a véleményetek a Pride-ról?
Szerintem gáz az egész. Ha ha azt akarjuk, hogy elfogadjanak minket, akkor nem igazán így kéne hozzáállni, sok heterónál pont az ilyen viselkedés és hivalkodás veri ki a biztosítékot (még egyet is értek velük).
Ha valaki eljár ilyenre, tegye. De szerintem egy Pride-nak kb annyi értelme van, mintha a heterók is felvonulnának melldöngetni, hogy ők heterók. Nem azt akarom, hogy a szexualitásom alapján ítéljenek meg, szerintem ez kb annyira fontos tényező mintha egy másik embert az alapján ítélnék meg, hogy szereti-e a menta fagyit vagy nem... ízlések és pofonok, van akinek a csajok jönnek be, nekem pl a pasik.
#9: nem szoktam egyetérteni Tibi atyával, de igazából egy-két pont kivételével egyetértek vele.
A második pontjával nagyon nem értek egyet, mivel eleve a stonewalli incidensből származik és az egyenjogúságért megy és ez úgy maradt is, mivel egy-két idiótán kivül nem ismerek, akik szerint egy homoszexuális ember többet ér mint egy hetero. Ez olyan érv mintha valaki azt mondaná, hogy a nacionalisták nácik, tudjuk hogy a legnagyobb része nem az, mégis vannak olyanok, akik így jellemzik.
A négyes pontban értem miről ír, még úgy egyet is értek vele, hisz a szélsőségekkel is foglalkozni kell, legyen az bármilyen csoport. Például ha van egy gombgyár, aminek a 99%-a normális, de néhányan alpáriak és rontják a hírnevét, akkor nem mondhatod azt hogy velük nem foglalkozhatsz, mivel inkább kidobnád mintsem hogy hagynád hogy rontsa a hírnevét. Nem zárhatóak ki, de ténylegesen csak ebből ítélkezni egy érvelési hiba alapból.
Én úgy vagyok a Pride-al, hogy szerintem csak Amerikában lett elfajulva, itt Európában azért jóval normálisabb az egész. Inkább egy ünnep, ami a gyülekezési jogon alapszik és ha betiltanák, akkor a rendszert kihasználva sok-sok buli, ünnep is be lenne tiltva, mivel kivitelezhető lenne. Ami viszont TÉNYLEG zavaró, azok a cégek, hogy mekkora álszentséggel áll ehhez hozzá és gyakorlatilag kihasználják a rendszert és minden évben egy hónapig profitál igen szépen, gyakorlatilag belőlünk egy árucikknek tekintenek ránk. Nem véletlenül, hogy még itthon is egyre többen kilépnek(Emma Dandelion, Osváth Zsolt, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!