Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A pride óta a melegek egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pride óta a melegek egyre jobban kezdenek feltűnősködi, vagy csak kimutatni, hogy ők mások?

Figyelt kérdés

Előre jelzem a kérdés NEM provokatív!

Tegnap hazafele egy (gondolom) fogyatékos meleg volt a HÉV-en csinálta ott a fesztivált, elég hangosan beszélt, egyértelműen kifejezte, hogy ő meleg...valami történeteket mesélt, hogy ilyen "fűtőtest", meg olyan "meleg jött be a szobába" megnyilvánulása volt 1 ismerősének...meg ő azt mondta, hogy "ő cuki"...na a lényeg egyértelmű volt, hogy ő meleg...

A fogyatékosságot úgy értem, hogy szellemileg lehetett vele valami, mert a beszéde is más volt, meg mondta a kallernak, hogy a haverja vele van és nem kellett fizetniük (pedig asszem a fogyatékosoknak is csak 90%-os bérletük van, de van ismerősöm akinek valami betegség miatt pl ingyen van az utazás).

Ma reggel meg a barátnőm mondta, hogy van 2 csaj a HÉV-en akik egyértelműen leszbik (én nem néztem meg őket, mert épp beszélgettem barátnőmmel és nem érdekelt).

De a kérdés, hogy mások is tapasztalják ezt, hogy jobban feltűnnek azóta, vagy csak nekem volt ez a 2 kivételes eset?

2015. júl. 16. 08:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%

Igen, én is így látom.

Egyébként semmi problémám a melegekkel, ők is emberek, semmivel sem "érnek" kevesebbet, mint egy heteroszexuális. Ezeket a melegfelvonulásokat viszont elítélem, szerintem undorító és provokatív, ráadásul ezzel szerintem több ellenséget szereznek maguknak, mint támogatót.

Véleményem szerint semmi szükség nincs arra, hogy az utcán rázzák a seggüket és olyasmit toljanak az emberek arcába, ami nem rájuk tartozik és nem is akarják látni.

Az, hogy ki mit csinál a hálószobájába, ki hova és mit dug, az az ő szíve joga, de én nem akarom látni. Felháborítónak tartom, hogy ilyesmit csinálnak a melegek- de ugyanúgy felháborítónak tartanám, ha heterók csinálnak ilyesmit, az is ugyanúgy zavaró, ha egy fiú meg egy lány nyelve már egymás gyomrában van és látnom kell, mintha ezt melegek csinálnák.

Ezek a dolgok egyszerűen magánügyek, nem értem, miért jó ez...

20/L

2015. júl. 16. 08:44
 2/23 A kérdező kommentje:

Én betegségként tekintek a melegségre, DE ha a 4 fal között éli ki ezt az nem zavar...heteroknál is van egy határ azért...ne előttem éljék ők se a szexuális életüket...

A prideról ("meleg felvonulás": MO-n erre van kihegyezve pedig nem erről szólna) néztem 1-2 tudósítást és volt egy csávó aki konkrétan ott lecumizta a másikat...és ez benne volt a videóban...gusztustalan amit művelnek, parádéznak és ilyeneket művelnek...az ilyen provokatív melegek meg is érdemlik, hogy elítélik és akár meg is verik őket, hisz ők provokálják ki...

2015. júl. 16. 09:52
 3/23 anonim ***** válasza:
78%

Az a baj hogy te is csak ezeket látod....és ez nem is a te hibád.

Ezért itélik el őket mert van kÖztük néhány gyökér...és ennek köze sincs ahoz higy melegek...A normális melegek a felvonuláson is csak sétikálnak meg lengetik a zászlot. Ezek akik mutogatják magukat....meg rá is játszanak a melegségre...Fogyatékos emberek , ilyenek a nem melegek Közt is vannak...szóval ennek magához a melegségheh nincs köze.Én ismerek melegeket..barátaim...és ha nem fognák egymás kezét akkor ránézésre se lehetne megmondani hogy melegek....mivel nem akarják felhivni magukra a figyelmet.

Szóval nem a melegekkel van a baj hanem a hülye emberekkel.

2015. júl. 16. 10:03
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

Már vártam, mikor jön elő a "4falközöttcsinájjják" :DDD

Kínai Nagy Fal - Hadrianus Fala - Atlanti fal - Orbán Viktor szögesdrótja a déli határon.

Tessék ez négy fal, Magyarország szerencsére teljes egészében ezek között van..

2015. júl. 16. 11:07
 5/23 anonim ***** válasza:
89%

kíváncsi vagoyk, hogy az ítélkezők közül hányan voltak már kint a felvonuláson. mert én voltam (heteróként), és elmondhatom, hogy egyáltalán nem közszeméremsértő és nem rázzák a seggüket. A legközelebbi becslések szerint úgy kábé 20 ezer ember volt kint. Ebből én ahányat láttam (és elég sokat láttam) gyakorlatilag egy sem volt, aki félmeztelen lett volna, a felvonulók teljesen békésen sétáltak, boldogat, zászlóval és ennyi. Volt 4 kamion, amin zene szólt és ott ment a tánc. A 4 kamionból hármon teljesen hétköznapi ruhában táncoltak, teljesen hétköznapi módon fiatalok. Nem tudtad megmondani hogy közül ki meleg, és ki heteró aktivista, vagy szervező. A negyedik kamionon voltak angyalnak beöltözött tütüs srácok, meg volt aki alsógatyában volt. Semmivel sem mutattak többet minta strandon (vagy mint a szomszédunkban dolgozó kőművesek, akik egész nap fecskében nyomják 50 felett...). Ezen a kamionon kábé 10 srcác volt. Vagyis a húszezerből 10 volt, akin nem volt póló és nadrág.

A provokációról. Mi a provokáció? sok ember számára már sz is provokáció, ha a melegek egymás kezét fogják az utcán. Vagy ha egy srác nem úgy öltözködik, ahogy a nagy könyvben meg van határozva "a férfi". Ha egy lánynak tüsi haja van, vagy mondjuk lila. Ha ki van festve egy fiú. Ha ezek provokációnak számítanak, akkor igen, provokálnak. De kit zavar, ha egy heteró ki van festve, vagy kék a haja, van ha egy heteró pár puszit ad egymásnak? Meg nem értem, hogy miért gondolják sokan, hogy a melegek élete szexcentrikusabb, mint a heteróké? Miért gondoljátok, hogy egy melegnek az jelenti az önkifejezést, ha műf@**zal sétálgat, vagy ha rázza a fenekét? menjetek ki, nézzétek meg, és ne azt a kiválogatott 4 embert, akit a köztévé levetít a híradóban.

A provokációról még annyit, hogy a felvonulás előtti este ismeretlen személyek az Andrássy út fái alá állati ürüléket terítetek szét. Láttam a maradványokat és éreztem is.

A betegségről. "A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást 1974 óta nem tekinti pszichiátriai betegségnek, s a homoszexualitás a Betegségek Nemzetközi Osztályozásában sem szerepel." Tehát teljesen mindegy, hogy te minek tekinted, mert amíg nem végeztél orvosit, és nem vagy pszichiáter, nem végzel kutatásokat a témában,addig jobb ha ezt a szakemberekre bízzuk.

A 4 falról.: Nem, a melegek nem szexelnek az utcán. Legalábbis nem gyakrabban, mint a heterók. Nyilván a végső cél az, hogy ne kelljen a kérdéssel napi szinten foglalkozni, hogy ne kelljen aktívan "láttatni" magukat (pl transzparensek, jogokért való küzdelem stb.) Hogy ugyan úgy tekintsenek rájuk, mint a heterókra. Egy fejlett, demokratikus, toleráns társadalomban ez így menne. De mi atl még nagyon messze vagyunk. És amíg egyesek számára provokáció az, ha ölelkeznek egy padon ülve a parkban, vagy puszit adnak egymásnak a metrón (igen, engem is zavar, ha két ember, legyen heteró, vagy meleg egymás torkán dugja le a nyelvet. De attól mert engem zavar, ez még nem közszeméremsértés), szóval amíg ez provokációnak számít, addig szükség van rá, hogy kicsit pozitív diszkriminációban részesítsük őket a szó jó értelmében. És a kérdésre válaszolva: igen, lehet hogy a pride óta, most van bennük egy fellángolás. De miért lenne ez baj? Így is ez az egyetlen nap az évben, mikor kapnak egy kis kollektív támogatást, én inkább azt látom problémának, hogy az év többi napján lenézik őket a metróról. Ezt meleg ismerőstől tudom.

2015. júl. 16. 11:56
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
Az utolsó hozzászóló nagyon királyul megfogalmazta a lényeget. Kár, hogy a címzetteknek ez túl hosszú szöveg az értelmezéshez. :D
2015. júl. 16. 12:06
 7/23 anonim ***** válasza:
76%

Én örülök, hogy egyre többet feltűnösködnek. Már csak azért is megéri, hogy a hozzád hasonló homofóbokat tépje az ideg miatta. Mégis miért hiszed, hogy bárkit is korlátok közé szóríthatsz?

Ha nekem végig kell hallgatnom a vonaton/buszon/villamoson, hogyan alázta meg a váló feleség a férjet, hogy dugta seggbe a gyökérfej a csaját, anélkül, hogy odamehetnék pofánvágni őket és a fogaikkal, taknyukkal borítanám be a padlót, mert már jól jönne, ha kussolnának, akkor te is viseld el csak ezt szépen.

2015. júl. 16. 12:17
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
*szoríthatsz :)
2015. júl. 16. 12:17
 9/23 anonim ***** válasza:
86%

Hú, #5-ös, nagyon királyul megfogalmaztad. Respect!

*Thomasina*

2015. júl. 16. 15:03
 10/23 anonim ***** válasza:
87%

Az 5ösnél a nagyon nagy pont :D azóta látom nem is jött egy homofób válasz sem :D

jól esik olvasni hogy vannak még ilyen emberek, akik kiállnak az igazukért, és nem hagynak minket a sz*rban :D

2015. júl. 16. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!