Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A pride óta a melegek egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pride óta a melegek egyre jobban kezdenek feltűnősködi, vagy csak kimutatni, hogy ők mások?

Figyelt kérdés

Előre jelzem a kérdés NEM provokatív!

Tegnap hazafele egy (gondolom) fogyatékos meleg volt a HÉV-en csinálta ott a fesztivált, elég hangosan beszélt, egyértelműen kifejezte, hogy ő meleg...valami történeteket mesélt, hogy ilyen "fűtőtest", meg olyan "meleg jött be a szobába" megnyilvánulása volt 1 ismerősének...meg ő azt mondta, hogy "ő cuki"...na a lényeg egyértelmű volt, hogy ő meleg...

A fogyatékosságot úgy értem, hogy szellemileg lehetett vele valami, mert a beszéde is más volt, meg mondta a kallernak, hogy a haverja vele van és nem kellett fizetniük (pedig asszem a fogyatékosoknak is csak 90%-os bérletük van, de van ismerősöm akinek valami betegség miatt pl ingyen van az utazás).

Ma reggel meg a barátnőm mondta, hogy van 2 csaj a HÉV-en akik egyértelműen leszbik (én nem néztem meg őket, mert épp beszélgettem barátnőmmel és nem érdekelt).

De a kérdés, hogy mások is tapasztalják ezt, hogy jobban feltűnnek azóta, vagy csak nekem volt ez a 2 kivételes eset?

2015. júl. 16. 08:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%

16os vagyok (5)

Azt hittem hogy a nagymagyarországis cuccra célzol, mert az valóban durva első látásra. Viszont azóta meghallhattam többször és sztem tök igaza van abban hogy mindennek semmi köze a szexuális orientációhoz. Kedves Béla, sztem ez nem meggyalázás, az előző kommentemben kifejtettem miért, plisz a csávó is elmondja a videóbam hogy ez irónia.

A sz**pòs incidens meg nevetséges, senki nem gondolja hogy komlyan orális szex törtènik....ez pont annak a külső szemlèlődő vélemènynek a kifigurázása, akik szerint a melegek ezt csinálják az utcán/felvonuláson. Igen, lehet hogy szándèkos provokáció. írtam is fentebb, hogy è magam sem tettem volna. De èn nem vagyok ilyen "harcos" típus. El tudom kèpzelni viszont, hogy egy ember akit èlete során sok attrocitás èr, úgy èrzi hogy akkor az egyetlen napon, amikor megmutathatja magát, akkor jól beint a homofóboknak.

egyèbkènt ez a videón kb 10mp, miközben egy lány kb 2 percen keresztül arról beszèl hogy hogyan vertèk meg azèrt meet megcsókolta a párjàt. Ezèrt van szükség arra, hogy èvente egyszer az egyszeri ember kèpèbe legyen tolva, hogy igen, vannak melegek ès kèsz.

2015. júl. 20. 15:03
 22/23 Béla211 ***** válasza:
74%
Akkor ennyi erővel a szivárványos zászlóra is rá rajzolhatnánk egy nagy faszt. az legalább jobban oda is illik....
2015. júl. 20. 16:51
 23/23 anonim ***** válasza:
76%
oké, rajzolj. de esküszöm, hogy nem értem, hogy ezzel most mire céloztál, vagy hogy ez mire érv.
2015. júl. 20. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!