Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen reménytelen a neten ismerkedni? Kipróbáltam a Facebook társkeresőt is végre, de ott is teljes csőd.
Figyelt kérdés
Az ismert társkeresők nem jók semmire, ha társat keresnék, azt már egy ideje megállapítottam. Reméltem, hogy a Facebook mégiscsak utamba sodor olyat, akivel érdemes folytatni. Volt akivel már a rendes, nyilvános profillal folytattuk, de hirtelen ő is eltűnt. Majd tegnap már gyorsan oda kerültünk üzenetváltás közben egy másik sráccal, hogy nekem mekkora és mit csinálnék vele? Közben tartós kapcsolatot keresne. De ilyen kérdések után persze, ja... Mire megírtam, hogy ismerkedjünk már picit jobban, utána majd ezekre visszatérhetünk, erre ő is eltűnt hirtelen. Mondhatnam, hogy a szokásos formula....2021. márc. 24. 09:38
21/21 anonim válasza:
Mindenképpen az élő találkozás a fontos,ott sok minden eldől. Testképet pedig nem érdemes küldeni,főleg, ha társ és nem alkalmi a cél.
Aki pedig nem akar élőben beszélgetni, az nálam offos, azonnal.Ott valami nem okés,általában ezek családosak - behatárolt idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!