Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az üzenetről, amit reménytelen szerelmem írt?
Milyen üzenete van neki? Milyen benyomást sugall a lányról? Nehéz értelmeznem, hogy ez a levél mi? Szükségem van egy kivülálló véleményére is
Ezeket a sorokat egy találkozás után írta, 2 év után láttuk egymást újra. Ő régen szeretett én viszont nem és távolság is nagy volt
" Annyira jó volt téged látni, megölelni. El se hiszed h mennyire nagy örömmel töltött el, már rég voltam ilyen lelkes kisgyerek. Aznap este te ragyogtattál.. Jól éreztem magam úgy igazán. Hiányoztál nagyon, még a csókod is. Bármennyire is tiltott mégis epekedtem utánna. Már nem szerelmet érzek, ez biztos. Erre az este is rámutatott, már messze menően nem jöttem lázba attól. Inkább olyat éreztem h itt van egy meghatározó emberke a múltamból, akit úgy megölelgetnék, babusgatnék, ölelnék és sokkal inkább egy őszinte beszélgetést folytatnék vele mindenről ami éppen eszünkbe jut, akit egész este hallgatnék. Jó érzés volt amikor a padon ülve hozzám bújtál, meglepett tény 😀 Láttam szemedben egyfajta szomorúságot amikor a régi érzésekről meséltem. De azok már módosultak ez már biztos, inkább köteléknek nevezném, amin már változtatni nem lehet. Sőt nem is szeretnék. Több fájdalom érne az oldalon mint a vágyakozás által amit akkoriban átéltem. Szóval már egy jó ideje nem reménykedek abban h egypár lennénk valaha is. (ezt így nyíltan valahogy le kellett írnom).Szóval ne félj attól h megbántasz, vagy h bármit tenned kéne. Villamoson is csak bámultunk egyikünk se tudta h most mi is lenne a helyes.... Egy felejthetetlen önfeledt estét szerettem volna veled, ezt meg is kaptam hála neked 🙂 😀 Tudom h néha olyan jó lenne ha a múlt fájdalma nem lenne, talán más lenne ha egy emlékezet kiesés után látnálak.Vajon akkor mit jelentenél nekem.. Érdekes kérdés nemde? 😀 Szeretném tudni későbbiekben is h mi van veled, mert mindig érdekelni fog h mi van veled 😀 Imádni való kis gazfickó vagy :DD Kívánom neked h légy boldog és hogy más embernek is okozz annyi örömöt, tapasztalatot mint nekem 🙂
"
Nekem az jött le, hogy erővel elnyomja magában az érzéseit, de csak egy mozdulatot kéne tenned, és röpülne hozzád.
Nem tudom, mi volt az oka, hogy reménytelen maradt az a szerelem, de ez a nő többet érdemelt volna. Ez egy nagyon szép, megható, őszinte szerelmi vallomás, még ha visszatekintő is.
köszönöm a válaszokat.
Magam se tudom h igazából h érez, vagy h se. Az biztos h továbbra se lesz semmi se köztünk, max majd évek múltán megint összefutunk dumálni.
Nehéz eset, mert mást mond mint amit mutat. Tekintetében óriási fájdalmat láttam... Mégse küldött el a fenébe
Azért nem jöttünk össze, mert én nem szerettem őt szerelemből, távolság is volt köztünk. Ami leküzdhető lett volna, viszont én nem akartam ebből többet. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!