Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a 2. fiútól kaptam burkoltam negatív kritikát a melleim miatt. Mit gondoltok, tényleg ennyire reménytelen, élvezhetetlen a mellem?
Az alakom szinte milliméter pontosságra olyan, mint ezé a lányé, a felsőtestem talán kisebb, a mellem is kisebb mint az övé (nem push-upolok), eddig azt gondoltam hogy arányos...de aztán:
Szóval eddig két kapcsolatom volt, mindkettőnél jó pár hónap után jutottam el a testiségig, az első barátomon látszott, hogy nincs megelégedve a melleimmel. Finoman fejezte ki a véleményét, meg általánosságban is beszéltünk róla, a lényeg hogy nem tetszett neki (kicsi). A második barátomnál épp ezért még gátlásosabb voltam. Mikor oda került a sor, hogy levette a melltartót, az ő arcán egyenesen lehetett látni a csalódottságot.
Amíg nem volt párom nem foglalkoztam ezzel...úgy voltam vele hogy vannak melleim, és kész. Most már szinte minden lánynak figyelem, hogy sokkal nagyobb-e, mint nekem.
Férfiak/fiúk! Tényleg ennyire élvezhetetlen és jelentéktelen egy ilyen mell, mint az enyém?
A melleim alakja, a mellbimbóm meg erre a képre hasonlít, csak persze nem ilyen telt, képzeljetek el kevésbé telt és kisebb melleket, de olyat ami erre hasonlít.
Annyira nincs már a megjegyzések miatt önbizalmam, hogy el sem hiszitek...
Na találtam végre egyet, talán ez hasonlít a legjobban:
Kérlek őszintén válaszoljatok!
Ha ilyen s.ggfejeket vonzol be, akkor még párszor letörik az önbizalmadat.
Egyébként nincs baj az ilyen mellekkel.
2 pasi után ne vonj le tanulságot!
Majd a 20. után, de ha meg már addig eljutsz akkor már meggyőződhetsz róla, hogy nem az számít mekkora a melled :)
Igazán kedvesek vagytok!
Igazából amíg egyedül voltam, én is így gondoltam, hogy összességében arányos a testem, a derekamnak is megvan egy nőies íve, mint az első képen.
De hát a 2. barátom meg is mondta, hogy egy férfi ilyen, fejben, az eszével tudja hogy mi számít egy kapcsolatban, de ősi ösztönei is vannak...meg hogy erről nem tehetnek a férfiak. Már azokat a műsorokat meg újságokat is gyűlölöm, amelyek erről szólnak, meg ezzel viccelnek, hogy egy férfi beájul a nagy mellektől. Tudjátok milyen kellemetlen, fájdalmas érzés ez? Tököm ki van már az egésszel...persze én egy szót sem szóltam a páromnak a pocakjáról, meg amikor nem volt megborotválkozva..kezdtem volna el én is követelőzni hogy a nőknek meg egy domináns hím kell? Nekem ugyan nem kellett a mai férfiideál...érdekes, engem miért nem foglalkoztatnak a kigyúrt cicafiúk?
semmi különöset nem látok egyik képen sem.
leírás egy kicsit zavaros. egy eredeti képpel tisztább lenne..
Nagyon paraszt pasijaid lehettek. Nekem is ilyenek, es eddig csak bokot kaptam szoval es tettel :)
Amugy meg nem hiszem hogy ok 20 centis szerszammal rendelkeznek. Szoval en erre visszaszurnek egy ilyen valasszal. Nehogymar rosszul erezd magad ilyenek miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!