Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelmes lányok! Mit éreztek, ha az általatok szeretett fiúra gondoltok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 16:48
1/8 anonim válasza:
Azt, hogy nagyon-nagyon hiányzik
2/8 anonim válasza:
Hogy megbolondulok nélküle, és nagyon hiányzik..
3/8 anonim válasza:
Én meg dühöt, mert annyi meg annyi elpazarolt percet szántam rá azzal, hogy rajta agyaltam...
5/8 anonim válasza:
Gyomorgörcsöt, torokgombócot, haragot amiért egy olyan lánnyal van, aki nem érdemli meg, dühöt amiért ilyen sokat gondolok rá és egyáltalán ilyen aljas vagyok, hogy más kapcsolatának a végét várom. Vágyat.. Szomorúságot, hogy valószínűleg sosem lesz az enyém és csalódottságot, amiért mostanában egyre jobban elhidegülünk, mert teljesen rátelepszik a barátnője, mióta összeköltöztek.
6/8 anonim válasza:
Mindjárt elájulok annyira szeretem
8/8 anonim válasza:
Pillangókat(mert szeretem). Haragot(mert tönkretett). Dühöt(mert hazudott). Sokmindent. Hiány, szeretet és még sorolhatnám. De ezt az érzést, nem lehet megfogalmazni. Nem tudod leírni, hogy mit érzel, mikor meglátod, holott tudod, hogy ő nem azt érzi, amit te. Hogy mit érzel, amikor a pillantásod az övébe esik hosszú perceken át. Amikor egész nap rá gondolsz. Ezt nem lehet pontosan megfogalmazni. Leírhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!