Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom beleszeretett a legjobb lány barátomba, akibe szerelmes vagyok. Mit tennétek? Annyira reménytelen a helyzet.
Nem tudom, hogy mit tegyek. Még abban se vagyok biztos, hogy szerelmes vagyok-e belé, de minden jel arra utal. Mások szerint az irigység, de szerintem nem. Múltkor megöleltem és egy komoly kis erekcióm lett. Ez még sosem történt meg.
Akárhányszor látom őket csókolózni, mindig elmegy a kedvem mindentől.
A kapcsolatom se a régi velük. Régen sokat röhögtünk, mindent megtudtunk beszélni, de már nem lehet. Lehet, hogy én váltóztam meg, sőt biztosra tudom, de minden úgy belülről jön, elvégre ennél jobb nem is lehetne, a legjobb barátom összejött vele. De mégis szarul vagyok, jóformán ha csak 3-asban vagyunk nem is tudok rájuk nézni, főleg mert olyankor is ölelkeznek.
Próbáltam mással összejönni, de főleg mert introvertált vagyok ez nem könnyű, sőt, de nem is érzem magam jól olyankor.
Más még volt/van ilyen helyzetben? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? (bocs a regény miatt, de ki vagyok borulva, néha még az öngyilkosságra is gondoltam, de ez most nem fontos)
Tudom, hogy nektek nem tűnik nagy dolognak, de elég lehangoló látni őket csomót nyalni és non-stop ölelkezni/fogdosni egymást, főleg mert mindketten osztálytársaim. Beszéltem már velük, de nem lett jobb semmivel, nem akarom, hogy még szarabb legyen a kapcsolatunk mint jelenleg, de úgy látom, hogy ez elkerülhetetlen.
16/f
Háh, ez nagyon durva. Képzeld barátom, nekem pont ugyan ez játszódott le középsuliban, ráadásul pont ilyen idősen :D
Úgy látszik nem egyedi az eset, én évekig szenvedtem, de ha szeretik egymást, akkor csak egy rockeres választ tudok adni: Szrd le! Nálam is ez volt az egyetlen járható út, mert sajnos nem tudsz ellene mit tenni. Te nem vagy boldog, de ők viszont igen, keserű a pirula, de sajnos jó ideig csak egymással fognak törődni és nem lesz szükségük egy gyertyatartóra. De fiatal vagy, megteheted hogy te is hagyod őket, sőt hidd el nekem hogy bárhogyis alakuljon a szerelem, később rájönnek majd hogy mennyire elhanyagoltak és újra jóban lesztek.
Te pedig találsz egy Angyalt, aki igazán neked lett teremtve és évek múlva már csak mosolyogva fogsz emlékezni az egészre :) (ez matematikai és spirituális tény)
Ha van kedved velem is dumálhatsz privátban ;)
Sok türelmet! és lelki békét!
21/F
Ennek örülök^^
Jó, hogy nem adtad fel:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!