Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba és ő is belém, de a helyzet nem ilyen egyszerű!?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy neki van egy kapcsolata, de mellete úgy alakult, hogy velem össze hozta a sors és egymásba szerettünk . Nem tudom mit kellene tennem , tanácstalan vagyok, tudom h ő is szeret, éa mondta is h a jelenlegi kapcsolatában nem boldog. De félek h kiderül és még nagyobb baj lesz belőle. Mit tegyek ?2013. márc. 25. 12:38
1/23 anonim válasza:
szerintem beszélj vele, hogy dobja a srácot. de szerintem nem szeret téged.már dobta volna ha veled akarna lenni.
2/23 anonim válasza:
Nekem is mondta már csaj hogy a jelenlegi kapcsolatában nem boldog, de aztán kiderült hogy mégis, és én ültem a két szék közé a földre.
3/23 anonim válasza:
na az iylen helyzetekbol menekulj gyorsan!tudom, tapsztaltam ilyet én is.
4/23 anonim válasza:
Nem egyszerű az biztos!!!
Miből gondolod,hogy szeret téged a lány?
5/23 anonim válasza:
Erre valóban használhat tanácsot nem fogsz tudni kapni, mert minden ember más-és más. Egyéni élettel. Csak az illetővel tudod rendezni. A Gyik-on max. fogják nyomni az ostoba szöveget, eszetlenül, felelőtlenül.
6/23 anonim válasza:
Utolsóval nem értek egyet,mert vannak itt rendes emberek is,akiktől ötleteket lehet meríteni,vagy éppen rajtuk segíteni pár tanáccsal.
7/23 anonim válasza:
6-Nem kell hogy velem egyetérts, viszont senki nem éli a másik ember életét, és vannak olyan emberek akik nem verik nagydobra, hogy miként élnek. Tehát bármit is tanácsolnak, félremehet.
8/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom , azért szoktak jó tanácsok lenni itt! Hát ha itt is sikerül egyet kettőt találni! Kedves nem tudom hanyodik válaszoló , hát tudom , mert vannak rá útaló jelek ,na meg mondta is már! És én is annyira de annyíra szeretem , mint még soha senkit sem ! Úgy érzem ő lehetne életem szerelme akivel életem végéig tudnék élni ! féltem, félek h elveszítem végleg...... de egyébként egy nagyon bonyolult dolog, sok minden közre játszik, Csak rossz h ritkán látom nagyon :(
2013. márc. 25. 18:31
9/23 A kérdező kommentje:
Na meg pár km van is közöttünk ....:( igaz nem túl sok
2013. márc. 25. 18:32
10/23 anonim válasza:
Nincs más olyan nő akivel el tudnád feledtetni?
Ezt senki nem tudja igazán megérteni, ami benned van.
Tudod kedves kérdező, a km-ek nem számítanak ha két ember igazán szereti egymást. Vannak dolgok amik sokszor legyőzhetetlennek tűnnek,de legyőzhetőek. "Csak akarni kell".
Nem biztos,hogy egyet értesz velem,de ez az én meglátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!