Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, reménytelen? Normális válaszokat, és tanácsot szeretnék.
Tudom, hogy nagyon sok hasonló kérdés van itt, de szeretném, ha segítenétek. Ti mit tennétek? Még nem volt barátom, és nem vagyok bátor, nem merek lépni.
Szóval az srác egy hipermarketben dolgozik, és amikor mentem vásárolni, akkor mindig hozott olcsóbb termékeket. Aztán egyszer karácsony előtt rám írt, nem beszéltünk hosszan, de örültem, hogy érdeklődött irántam. Még a profilképem is belájkolta. Azóta nem írt, lehet, hogy én rontottam el? Nekem kellett volna írnom? De ha nem érdeklem, akkor csak lejáratom magam. Viszont úgy tud rám nézni, az valami leírhatatlan, olyan szép szeme van. De semmit nem kérdez, ha ott vagyok és vásárolok.Mondjuk igaz, hogy nem egyedül járok vásárolni.
Egy dolog kiábrándító, taszító, sajnos folyamatosan szexszel kapcsolatos képeket oszt meg. Ezért már az elején törölnöm kellett volna? Éppenséggel tudom, hogy nincs barátnője, mert azt elmondta, még régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!