Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha folyton azt várom, hogy írjon, pedig nem kéne? :D
Egyfolytában ez megy, most is jött 3 üzenetem facebookon, de előre félek megnézni őket, mivel folyton azt várom, hogy Ő írjon, így ha kiderül, hogy nem Ő írt, eléggé magamalatt tudok lenni, ezért meg sem merem nézni hosszú ideig a bejövő üzeneteimet. Pedig úgyis tudom, hogy nem Ő írt, és nem is szabadna várnom, hogy írjon, de mindig ott van bennem a remény, hogy "mi van, ha végre Ő írt?".
Mikor nagy ritkán ír, mindig nagyon megörülök neki, pedig tudom, hogy jobb lenne, ha elfelejteném és nem várnám folyton, hogy írjon, mert Ő sosem fog engem szeretni, és jobb lenne lezárni és nem reménykedni többé.
Veletek is volt már ilyen, hogy nem mertétek megnézni az üzeneteiteket, mert annyira reménykedtetek abban, hogy egy nagyon fontos személy írt, és féltetek a csalódástól, hogy mégsem Ő írt? :D Aztán csalódtatok, mert nem Ő írt, és szomorúak lettetek? Ti mit tettetek ez ellen, hogy bátran megtudjátok nézni az üzeneteiteket, és hogy ne reménykedjetek tovább?
Eléggé kiábrándító tud lenni, amikor beleéled magad, hogy írt az a személy, akire vártál, de közben kb csak a szomszéd kutyája írt. :D Voltatok már így? Ugye nem csak én vagyok az egyetlen idióta ezzel? :D
Akkor nem vagyok ezzel egyedül...
Gyerekek, mi mind bolondok vagyunk. :D Ment a zöld kéz mindenkimek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!