Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha folyton azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha folyton azt várom, hogy írjon, pedig nem kéne? :D

Figyelt kérdés

Egyfolytában ez megy, most is jött 3 üzenetem facebookon, de előre félek megnézni őket, mivel folyton azt várom, hogy Ő írjon, így ha kiderül, hogy nem Ő írt, eléggé magamalatt tudok lenni, ezért meg sem merem nézni hosszú ideig a bejövő üzeneteimet. Pedig úgyis tudom, hogy nem Ő írt, és nem is szabadna várnom, hogy írjon, de mindig ott van bennem a remény, hogy "mi van, ha végre Ő írt?".

Mikor nagy ritkán ír, mindig nagyon megörülök neki, pedig tudom, hogy jobb lenne, ha elfelejteném és nem várnám folyton, hogy írjon, mert Ő sosem fog engem szeretni, és jobb lenne lezárni és nem reménykedni többé.

Veletek is volt már ilyen, hogy nem mertétek megnézni az üzeneteiteket, mert annyira reménykedtetek abban, hogy egy nagyon fontos személy írt, és féltetek a csalódástól, hogy mégsem Ő írt? :D Aztán csalódtatok, mert nem Ő írt, és szomorúak lettetek? Ti mit tettetek ez ellen, hogy bátran megtudjátok nézni az üzeneteiteket, és hogy ne reménykedjetek tovább?

Eléggé kiábrándító tud lenni, amikor beleéled magad, hogy írt az a személy, akire vártál, de közben kb csak a szomszéd kutyája írt. :D Voltatok már így? Ugye nem csak én vagyok az egyetlen idióta ezzel? :D

2016. máj. 12. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Velem is ugyanez van, pedig nem is vagyunk beszélő viszonyban a sráccal és mégis abban reménykedek hogy ő írt 😀
2016. máj. 12. 23:22
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
detto igy van velem is:C
2016. máj. 12. 23:28
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Üdv a csapatban. :) Pontosan ugyan ebbe a helyzetbe vagyok én is. :) Épp az imént néztem meg a Facebookomot, hogy írt-e. :D
2016. máj. 12. 23:44
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Velem is kb ez van de kozben tudom hogy o nem ir de azert remenykedek hogy hat ha...
2016. máj. 13. 03:40
 5/13 anonim válasza:
70%
Vagyunk páran még igy.....
2016. máj. 13. 14:45
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Igen, én is így vagyok. Valamikor nem ír vissza egyáltalán. Úgyhogy most már azt csinálom, hogy amikor írok neki, egyből lejövök a Facebookról, így lehet álmodozni, hogy vajon mit írt vissza (persze nem írt vissza :))
2016. máj. 13. 16:43
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Én is így vagyok ezzel... Egy lánnyal, mikor elkezdtünk írogatni, akkor mindig meg mertem nézni az üzeneteket, mert tudtam, hogy Ő ír, de kb. február végén valahogy megakadt a beszélgetés, és azóta várom, hogy rámírjon. Minden üzenetet alig merek megnyitni, annyira reménykedek, hogy Ő írt, és érdeklem, de mindig más ír...
2016. máj. 13. 18:11
 8/13 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok ezzel egyedül...

Gyerekek, mi mind bolondok vagyunk. :D Ment a zöld kéz mindenkimek. :)

2016. máj. 13. 20:51
 9/13 A kérdező kommentje:
2016. máj. 22. 20:39
 10/13 anonim válasza:
sajna én is így vagyok ezzel.. nagyon ritkán én írok rá, de akkor meg félek megnézni a válaszát, mert hátha azt írja, hogy zavarom, és hagyjam békén.. :D
2016. aug. 8. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!