Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki? Írjak egyáltalán vagy hagyjam?
Vázolom röviden, friss ropogós ma délutáni sztori.
Szüleimnek volt házassági évfordulója, elmentünk a családdal ebédelni egy pizzériába. Mostanság ritkán mozdultam ki, ehhez se volt semmi kedvem se így utólag megérte. A városunkban most van sportesemény, rengeteg a külföldi, versenyzők, edzők, turisták stb. Ebéd közepe táján bejött pár lengyel sportoló és edző, miután lementek az előfutamok, kajálni. És hát az egyik lengyel lány, azt hiszem ezt mondják hogy szerelem első látásra. Nagyon megfogott, de mivel ős is meg én is társasággal volt, így nem szólítottam meg, nyilván nem illett volna, nem azért voltunk ott, meg ők sem. Mindenesetre nem tudtam róla levenni a szemem, nézegettük egymást aztán elmentek.
Bevallom rossz gyerek voltam és nyomoztam kicsit, a rajtszáma (ami ott virított a karján) alapján kikerestem a startlistán, utána meg név alapján Facebookon (fenn volt szerencsére, a tesó alapján - ő is ott volt- 100% az egyezés, tehát ő az tuti).
Na most nem hagy ez nyugodni, nagyon szép, szimpatikus lány volt, habár ez a mostani alkalom már ugrott, de a rendezvény évente van, tehát jó eséllyel jöhet ide jövőre is. A kérdésem: írjak-e neki valami Facebookon, és ha igen mit? Nem lenne rossz megismerkedni vele, de nem egyszerű eset, és nem vagyok túl tapasztalt ilyen téren. Ti mit gondoltok?
Bármilyen ötletet, tippet, észrevételt köszönök, akár pozitív akár negatív irányú. Ti mit tennétek? Tennétek egyáltalán valamit vagy nem érdemes? 23F (a lány saccra 19-20L Polska)
Írjál.
Bajod lehet belőle? Nem.
Akkor meg?
Akármit 😀
Az igazat 😁
Figyelj én úgy szoktam csinálni, hogy ami a szívemen leírom. Mondani se tudnék többet, ha kell-kell, ha meg nem akkor nem kergetek álmokat és nyugodtan alszom bármi "mi lett vna ha" nélkül 😀
Ennyire egyszerű
Bárcsak egyszer velem is történne ilyen :D
Írj rá
Pont azt akartam írni, hogy számomra ez nagyon creepy lenne, ha csak így ismeretlenül rámírna valaki, akit mondjuk egyszer láttam, és tudnám, hogy nyomozott utánam.
De persze ha szemeztetek meg mosolygott rád szóval kölcsönös volt a szimpátia, egy próbát megér, veszteni végülis nem vesztesz. Azért ne várj 1 évet a következő versenyig... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!