Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátunk csalja a feleségét. Írjak neki névtelenül, vagy hagyjam, majd rájön?
Nem az első eset, már egyszer megtette,mikor megszületett a babájuk. Még a feleség kórházba feküdt összejárt a felesége gyerekkori barátnőjével. Azt lenyelte a csaj,ott ált egy 3 napos bébivel.
Ma kiderült, hogy a férj megint összeszűrte a levet egy másik régi barátnővel. Ha ezt megtudja a felesége megőrül. Az elsőnél hál' Istennek nem tudtunk róla, de most sajnos kiderült. Borzasztóan sajnálom a feleségét, nagyon bánt a dolog. Mit lehet tenni? Lebukik maga,aztán nem kerülünk bajba? Olyan szenvtelenül csinálja,hogy ez hamarosan bekövetkezik,és a feleség tuti számon kéri a páromat,ő a legjobb barátja a férjnek. A párom az aztán nem tud hazudni,úgyis elmondja a feleségnek, ha számon kéri tudott e róla.
Nagyon nem akarok bajba kerülni,sem beavatkozni,semmi közöm hozzá. Jobb lenne semmit sem tudni.
Én szeretném tudni, ha megcsalnának. Annyira szemétség,hogy mondig az érintett az utolsó,aki megtudja.
Már egyszer döntött,mikor megbocsátott.
A férjek a barátok.
Anno a legjobb barátnőmet csalta a pasija. Véletlen összefutottunk a moziban. Őt ott úgy hívtam fel, hogy a barátja szemébe néztem. Tudta,hogy most buktatom le.
De vele olyan volt a viszony.
Kedves 6-os olvasd el Mégegyszer a kérdező irományát!
Ha egy barátról lenne szó ,akkor én gondolkodás nélkül elmondanám,de ti csak a férjeden keresztül vagytok ismerősök,így érthető a dilemmád.
Nézd meg a"dilemma" című filmet,pont erről szól.
Én is szerettem volna tudni,hogy a feleségem nem csak beszélget a férfi haverjával,de sajnos senki nem szólt.
Amikor utólagosan megkérdeztem,hogy miért nem mondta el aki látta,hogy egy emberrel túl sokat van,csak azzal védték le magukat,hogy "mit képzeltél mit csinálnak?".
6-os, hűtsd le magad.
Köszönöm a válaszokat. Különösen nagy hatással volt rám egy privát üzi,a valaszoló írhatta volna ide is olyan bölcs volt. Várok,nem csinálok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!