Vissza kapom még valaha a facebook adatlapomat?
8 napja beküldtem az okmányt több alkalommal is, de azóta se reagáltak. Egyáltalán vissza kapom? Ha igen mikor? Ti mikor kaptátok vissza?
Kezdem elveszteni a reményt......
a fészbuk téma, nagyon nem kulturális topicba illő!
Egyébként töröld le magad, ha visszakapod, ha nem. Hidd el, jobb nélküle.
Közösség kategoriába írtam és a facebook egy közösség (ha még mondható annak) na mind1
Szóval jöhetne a kérdésemre válasz is köszi.
Nem közösség.
Kaptál választ, ahogy most is.
No, de miért vették el?
Én kb. 2012 óta vagyok fenn, de sose volt semmi ilyesmi gondom, okmányt sem kellett soha mutogatnom, nem is értem a kérdést őszintén szólva.
Utolsó!
Nem írtam olyant ki, nem posztoltam semmit. Valós nevemet adtam, valós születési dátummal. Beküldtem az okmányt, 8 napja se kép, se hang. Kezd elfogyni a reményem.
Úristen és hogy bírod 8 napja a fészbúk nelkül? Hányszor élesztettek újra? Kaptál vérátömlesztést? Pszichiáternél voltál?
Csinálj magadnak egy új profilt ha annyira hiányzik. Ha mégis visszakapod a profilodat akkor az újat törlöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!