Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is belefáradt a társkeresé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is belefáradt a társkeresésbe?

Figyelt kérdés
Meleg társkeresőn vagy azonnali dugást akarnak, vagy unatkoznak és intim képet csalnak ki, meg hitegetnek, de talizni egyik se mer...már lassan úgy állok hozzá, minek írjak rá, úgyse lesz belőle semmi.

2021. febr. 18. 18:59
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
76%

Van egy érzésem, hogy a Halál is előbb fog kopogni, mint a nagy Ő...:(

Várni lehet persze, de egy újabb csalódás lesz csak belőle.

2022. dec. 11. 20:08
 32/48 anonim ***** válasza:
50%

Én pontosan ezért nem próbálkozok. Hogy ne legyen csalódás.

Bármilyen erőltetés, mesterséges társkeresésnek álltalában csalódás a vége.

Majd ha jönni kell valakinek velem szembe, akkor az úgyis jönni fog, és az talán nem lesz csalódás

Ha nem jön, akkor meg sajna így jártam.

2022. dec. 11. 20:49
 33/48 anonim ***** válasza:
76%

A társkereső oldalak által való személyes randik , általában úgy indulnak , hogy a nő kérdéseket tesz fel , hogy a pasinak "mije van !

Ez sajnos személyes tapasztalatom .

2022. dec. 11. 21:33
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
igen:(
2022. dec. 11. 21:56
 35/48 anonim ***** válasza:
76%

33.

Meg az egyébb követelmények.

Meglegyen a magasságod, testsúlyod legyen normális, sportos.

Sok olyan nővel beszéltem, aki a férjét társkereső oldalon észre sem vette volna.

A való életben meg felfigyelt rá, mert a valóságban működik a kisugárzás, a szimpátia, a szikra.

2022. dec. 11. 23:57
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez így van (35).

Bár én is társkeresőn ismertem meg páromat és hát jól kijövünk , de valahogyan még sincsen meg közöttünk az az igazi összhang .

Az az igazság , hogy talán azok akik a társkereső oldalakra szánják el magukat , azok türelmetlenek , gyorsan szeretnének társat találni maguknak.

A nők talán attól tartanak , hogy kifutnak az időből , be stresszelnek .

Még a férfiak talán türelmesebben keresgélnek , bár nekem is hiányzott már nagyon egy nő , egy társ , ám a munkámból eredően a személyes ismerkedésekre nem igazán volt lehetőségem , ezért döntöttem úgy , hogy megpróbálom a társkeresés ezen formáját .

Én 3 éven át kerestem azt a nőt , akinek megfelelek és aki nekem is megfelelne !

Majd mikor már kb: 3 - 4 hónapja tartottuk a kapcsolatot egymással , bejelentette hogy terhes és a babát megtartsa .

Ekkor kész tények elé voltam állítva , vagy is nem volt időnk alaposabban megismernünk egymást , hirtelen felgyorsultak az események !

Ha 1-2 évig nem lett volna gyermekünk , talán akkor is együtt maradtunk volna , de pont ez az , ami mindig is feltűnt nekem ,, hogy a nők nagyon siettetik , felpörgetik az eseményeket , türelmetlenek .

Jó ez a fiatal lányok esetében , lehet hogy nem igaz .

Ám a 3 társkeresőn eltöltött éveim alatt , volt jó pár 15 - 30 perces , első randim .

Volt nem egy olyan első randim , ahol (szenteste) amikor minden zárva volt , találkoztunk egymással , majd a nő fel volt háborodva , hogy én mit gondolok , szerintem ő az autóban akar ismerkedni velem !? - vigyem már el egy eliteb helyre , valami étterembe , színházba vagy szórakozó helyre - stb !

Minden zárva van ilyenkor ! - mondtam neki .

Ere a nő : na jól van , akkor vigyél vissza a buszmegállóba !

Visszavittem , majd mikor beállt a megfelelő busz , amivel el tudott utazni , annyit mondott , na szia , itt a vége , fuss el vége , menj és keressél más hülyét magadnak ! - és ezzel rám csapta az ajtót .

De voltak olyan személyes találkozásaim is , ahol a nő úgy indított , hogy ő nem ér rá , mert az napra több randit is le beszélt más pasikkal is , ezért ő diktálja a tempót !

Kérdezz , feleleket játszottunk egymással .

Azt mondta , én kérdezek s te pedig válaszolsz !

Jöttek a kérdések : hol és kivel laksz , albérletben élsz e , vagy van saját házad , lakásod és ha igen az hogyan néz ki ,iskolai végzettséged , foglalkozásod , szabadidőd , mit sportolok , van e autó és milyen márka , mennyi a havi keresetem , valamint röviden jellemezzem a jövőbeli elképzeléseimet !

Én mindenre őszintén válaszoltam .

Ezek után még az italát is otthagyva , felugrott az asztaltól , jó hangosan kiosztott , ugyanis fel volt háborodva , hogy én még is kinek néztem őt , én mit képzelek s hogyan volt merszem őt oda csábítani a találkozónkra - stb !

Ezzel kapta magát és sietve távozott kb: 15 - 20 perc beszélgetés után .

A presszóba , ahová meghívtam egy italra , síri csend lett és mindenki szeme , rám szegeződött , nem értve talán , hogy mi is történhetett .

Az italomat elfogyasztva és a számlát kifizetve , csalódottan távoztam .

2022. dec. 12. 08:30
 37/48 anonim ***** válasza:
76%

Hú de baromira jókat írtál 36.

Na, én pontosan ezért nem akarom a netes társkeresőzést.

A csalódások miatt.

Volt pár talim régebben. És tudod mi a legborzasztóbb. ???

Amikor összetalálkozol vakakivel, és az első pillanatban tudod, hogy NEM Ő AZ akit keresel, de.

Ettől függetlenül azért illik meghívni egy kávéra, vagy ücsire, vagy bármire.

Azzal a tudattal, hogy nem jön be.

Nem a pár forintos költség miatt, hanem azért mert ez kellemetlen szitú, ha úgyis tudod a végét a sztorinak.

Egyébként meg örülök, hogy te végre megtaláltad. Bár azt mondod nem 100% a dolog, de az a baj, hogy a teljesen tuti, az szinte lehetetlen, még ha nem netes a keresés akkor is.

Sokszor a Való Világ is produkál ám csalódásokat.

2022. dec. 12. 10:35
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Igen , tudom .

Volt egy barátnőm , őt egy esküvőn ismertem meg , rögtön tömbólt közöttünk a szimpátia , 5 évet voltunk együtt , majdnem házasság lett belőle .

A szomorú az , hogy nagyon szerettük egymást , a mai napig is azt mondom , hogy az a lány volt az igazi .

De ott mindketten áldozatok voltunk !

Az én szüleim és rokonaim is ellenünk fordultak és a lánynál ugyan ez lett !

Majd mindketten belefáradtunk az örökös harcokba és egyszer csak azt vettük észre , hogy már mi is veszekedünk egymással .

Ekkor a volt barátnőm elzavart !

Mosolyogva távoztam , mert biztos voltam benne , hogy 2 hétig sem bírjuk egymás nélkül .

De végül ez lett a vesztünk , annyira hiányzott neki , elmondása alapján a szex , hogy nem bírt tovább várni rám és összejött olyan pasikkal , akikkel , lefeküdhetett .

Fúra , de még ezek után is szerettem , de ekkor már nem volt esélyem .

Öt év kellett ahhoz , hogy túl legyek érzelmileg a volt kapcsolatomon , majd amikor úgy éreztem hogy ismét képes vagyok egy új kapcsolat kialakítására , akkor regisztráltam a Randivonalra .

Majd ez után 3 év múlva , megismerkedtem jelenlegi párommal , vele sincsen komolyabb problémánk egyenlőre , vannak közös gyermekeink és már 10 éve együtt vagyunk .

Már csak azt remélem , hogy vele már együtt élhetek , még a halál el nem választ !

Sosem gondoltam volna , hogy az élet , ennyi és ennyire fájdalmas csalódásokat tartogat számomra s bízok benne , hogy most már végre az örömökből is kivehetem a részem .

36 os voltam ...

2022. dec. 12. 22:05
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

37/ - bocsánat , fentebb kissé belemerültem a múltbéli , magánéletembe és nem válaszoltam a hozzászólásodban elhangzottakra .

Írtad , hogy téged zavar ha olyas valakivel találkozol , akiről egyből megállapítod , hogy te nem akarsz tőle semmit .

Ez mondhatnám , természetes a társkeresés ezen formájában .

Egyszerűen ez elkerülhetetlen , hiába látod a nő fényképeit és olvasod el , mit írt az adatlapjára , hiszen mindenki igyekszik ott olyasmit írni és a legjobb képeket felrakni , amivel remélhetőleg a legnagyobb eséllyel kereshet magának párt , vagy őt keresik meg párnak .

Volt hogy velem is találkozott olyan nő , aki szerintem abban a pillanatban , amikor meglátott már tudta , hogy nem találkozik velem többé .

Ezt volt mikor éreztem s sejtettem is .

És volt mikor én is eldöntöttem az első találkozáskor , hogy nem találkozok többé azzal a nővel .

Én igyekeztem az ilyen helyzeteket mindig kulturáltan kezelni , vagy nem mutattam ki a nőnek , ha úgy éreztem , hogy nem akar látni többé , vagy ha én tudtam , hogy nem akarok találkozni többé a nővel , akkor is igyekeztem természetesen kezelni a szitut , hogy még véletlenül se bántsam meg azzal , hogy én már eldöntöttem , hogy nekem nem ő kell .

Megtiszteltem azzal , hogy vagy a randi végén mondtam el neki , vagy egyszerűen nem kerestem többé .

Bár voltak nők , akik egyáltalán nem kíméltek engem és egy jó alapos , akár négyszemközt , akár nyilvánosan is , de jól kiosztottak

mielőtt bejelentették , hogy felejtsem el őket !

Ennek ellenére én sosem támadtam vissza , egyszerűen elengedtem őket .

Persze azért voltak jól sikerült randik is , még akkor is ha a végén intelligensen és megtisztelően jelentették is be , hogy nem lesz folytatás .

Én a vége felé már szinte élveztem az első randikat , kíváncsian vártam vörös rózsával a kezemben .

Hozzáteszem , én mindig igyekeztem önmagamat adni , hogy inkább derüljön ki az elején hogy kellünk e egymásnak , el tudjuk e fogadni egymást olyannak , amilyenek vagyunk , mert az elején még minden könnyebb , nincsenek benne még érzelmek .

Ismét 36 os voltam ...

2022. dec. 12. 22:59
 40/48 anonim ***** válasza:
76%

Oksi.

Azt halottam, hogy tényleg a randivonal az egyik talán legnormálisabb társkereső.

Akkor ezek szerint neked ott sikerült.

Gondolom, akkor tudnád ajánlani???

Volt sok csalódással zárult találkozásod?? Vagy egyből beletrafáltál ???

37#

2022. dec. 13. 02:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!