Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is belefáradt a társkeresé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is belefáradt a társkeresésbe?

Figyelt kérdés
Meleg társkeresőn vagy azonnali dugást akarnak, vagy unatkoznak és intim képet csalnak ki, meg hitegetnek, de talizni egyik se mer...már lassan úgy állok hozzá, minek írjak rá, úgyse lesz belőle semmi.

2021. febr. 18. 18:59
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is, szinte teljesen reménytelen ma a normális társ keresés.

Ha nincs iszonyatosan nagy szerencséje valakinek, akkor szinte 0 az esély.

Ha nem jársz jó időben jó helyen, akkor véged.

A netes társ keresésről meg inkább ne is beszéljünk.

Az szerintem teljesen felejtős.

Ez van sajnos.

2021. febr. 18. 21:02
 12/48 A kérdező kommentje:

Ráírok valakire. Írja, hogy jofej vagyok. Képcsere, bejövünk egymásnak. Beszélgetünk alvásig, jó éjt meg mosolygó fej.

Majd másnap már vissza se ír, vagy letilt. Elegem van már...

2021. febr. 18. 21:17
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez még a jobbik eset.

De amikor eljuttok a találkozásig, és ott derül ki, hogy kb 15-20 kilóval több mint amit mondott, és a képe is kb 10 évvel ezelőtti, na ez az igazán nagy gáz.

Nem értem, mi értelme ennek, mert a talin úgyis kiderül minden.

2021. febr. 18. 21:32
 14/48 anonim ***** válasza:
94%

Én már 2 éve fenn sem vagyok, totál felesleges.

De ahogy nézem a színvonal azóta sem változott.

Még egy szexrandit is kész művészet összehozni, hát akkor egy normál randit? :)

Az egészben az a baj, hogy amíg ilyen a társadalom sokan még magukat sem merik vállalni (már ha abból indulok ki, hogy egy szexrandira sem mernek eljönni 80%-ban.)

Ha ennyire nem meri vállalni magát, akkor szerinted egy párkapcsolatot hány % merne felvállalni?

Volt olyan, hogy mikor odaértem a találkozóra, írt, hogy mégsem ér rá. Vagy már ki volt kapcsolva a telefonja. Vagy amit más is írt, 5-10 évvel idősebb volt, mint aminek mondta magát.

Tippek:

Tegyél fel egész alakos arcképet a profilodra.

Írd ki, hogy komolyat keresel, és hogy milyen korosztályból.

Ha nincs arcképe, akkor privátban küldjön az elején, így fair.

Ne hetekig levelezgess, személyes találkozón több kiderül.

Farok képet ne küldj!

Találkozó előtt érdemes telefonszámot cserélni, webcamon beszélni, hogy lássátok egymást, így kizárva azt, hogy nem ő van a képen. Aki meg szórakozik, az így nem vállalja magát úgysem.

Én vidéki vagyok, de szerintem ha vége a pandémiának, és nyitnak a meleg helyek érdemesebb néha felnézni a fővárosba, például a Whynotcafe-ba.

Személyesen jobb ismerkedni.

Egyébként meg a heterok élete sem sokkal könnyebb ám.

Barátnőm szingli, nemrég raktam fel a Tinderre, nagy részük csak szexet akar, a másik része házas boldog családapa :)

2021. febr. 18. 23:09
 15/48 anonim ***** válasza:
35%

Nézzétek , nem könnyű ez tény , sőt rohadt nehéz megtalálni a társat , akit keresel de sohasem reménytelen , ha meg sem próbálja valaki , akkor ne is várjon sikert ,olyan ez mint egy vállalkozás vagy hasonló . A hosszú évek alatt , engem is rengeteg kudarc ért , személyes találkozásoknál számtalanszor kikosaraztak , kiosztottak , beolvastak s otthagytak a francba !

Voltak 5-10 perces randik is mert a lány rögtön a lényegre tért , van -e autóm s milyen , van - e saját lakásom , házam , mi az iskolai végzettségem s foglalkozásom ,, eltudnám - e tartani a leendő családomat akkor is ha a nő nem dolgozna , tudnám - e biztosítani a leendő családomnak , minimum az évente egyszeri külföldi nyaralást , sportolok -e és mit , illetve rendelkezem - e kellő szabadidővel , hogy elég időt tudjak tölteni a leendő családommal ? - stb ...

De teljesen mindegy volt , hogy épen kinek mi felelt volna meg , én igyekeztem mindig őszintén adni önmagamat és korrekten felelni minden kérdésre , még akkor is ha tisztában voltam vele , hogy akkor és ott , csalódást fogok szenvedni valószínűleg .

A másik dolog pedig , hogy valóban a nők talán 70 -80 % a nem mer találkozni !

Sokszor napokat , heteket győzködtem őket , hogy csak egy találkozás az egész , ott és akkor , amikor és ahol ők akarják !

Volt akivel olyan jót beszélgettünk , megvolt a közös témánk s érdeklődési körünk , hogy megköszönte a kellemes estét és hogy türelmesen kitartottam mellette , még nem találkoztunk egymással , de ettől függetlenül , őszintén elmondta azt is , hogy nagyon sajnálja , de én nem jövök be neki külsőre , mint pasi .

Volt olyan lány , akit meg én utasítottam el , mert a képen még tetszett nekem , de a valóságban pont nem ! Vagy a stílusa volt számomra taszító , ugyanis nem szeretem pl: ha egy nő csúnya s trágár szavakat használ , elég gyakran ráadásul még ha egymás után szívja megállás nélkül közben a cigarettát is !

Fárasztó volt , sokszor már nem hittem benne , de a kitartásom meghozta végül a várva várt sikert és talán ehhez szükségem is volt , némi szerencsére is .

2021. febr. 19. 00:08
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt felejtetted el leírni drága 15 öske, hogy a kitartásod meghozta ugyan a sikert, meg szükség volt némi szerencsére is, de gondolom, hogy pont ezért, ez nem netes ismerkedésből lett, hanem a Való Világból.

Mert ez a nem mindegy. Amikor akkor akadsz össze valakivel, amikor már nem is tervezed, amikor már nem is számítasz rá.

Gondolom te is így jártál, és ezért írod a szerencsét is, mint fő tényezőt.

A legjobb ismerkedés, még mindig a természetes élet, a Való Világ.

2021. febr. 19. 01:31
 17/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kérlek ne pontozzatok le a hetero valaszolókat, mert úgy tűnik nekik is nehéz rendes társat találni.

2021. febr. 19. 02:12
 18/48 anonim ***** válasza:
93%

Mindig akkor és ott jön el egy normális társ, amikor nem is hiszitek.Vagy olyan randiból indul el egy szép, több éves kapcsolat, amiről azt gondoljuk,hogy egy a sok között, vagy max beszélgetni fogunk.

Életem eddigi legszebb kapcsolata is így indult.

Ráírtam egy srácra, mert intelligens és jó fogalmazású,de fotómentes profilja volt.

Írogattunk két napig, aztán úgy gondoltam, élőben is beszélgethetnénk.Ő ráállt és találkoztunk, vakrandi volt.

Azonnal egy hullámhosszon voltunk, és már első nap hat órát voltam vele, csodás volt.

Egy tényleg szép, több éves,közös életű kapcsolat lett belőle.De sajnos,jött egy harmadik, aki a kinézetével hódított és a társam szakított.

Azóta nincs párom,de biztos vagyok benne,hogy úgy jön és akkor, amikor nem is várnám, amikor más gondjaim lennének.

Higgyétek el,hogy a szerencsés véletlen létezik ! :)

2021. febr. 19. 06:28
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván írhat hetero is ide felőlem. De valahogy ebben a kategóriában valahogy picit fura dolog. Azért egy hetero bárhol és bárhogyan tud ismerkedni net nélkül is. Nálunk azért, valljuk be nagyon nem ez a helyzet van.
2021. febr. 19. 07:21
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

én egyedül csak a járvány miatt fáradtam bele, mivel úgy látom most kevesebb ember használ társkeresőt, és félnek találkozni a járvány miatt.

2 éve kezdtem ismerkedni (18 vagyok) az elején kb fél évig szinte minden héten volt randim (komolyabb célból, de mivel béna voltam egyikből se lett semmi) azután volt egy kb 6-8 hónapos szünet amikor nem is találkoztam senkivel, és az is én miattam volt, mert nem mertem. Aztán múlt év elején erőt vettem magamon, beleadtam mindent, és lett egy fél éves kapcsolatom. Eltelt pár hónap mióta vége lett, volt is 1-2 randim de nem voltak szimpatikusak.

Én szerintem tényleg sok ember csak szexet keres társkeresőkön, viszont elég sok ember van aki kapcsolatnak örülne. Ha valakinek nagyon nem megy az ismerkedés az szerintem a saját hibája is, másrészt idő is kell az ismerkedéshez.

2021. febr. 19. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!