Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is belefáradt a társkeresé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is belefáradt a társkeresésbe?

Figyelt kérdés
Meleg társkeresőn vagy azonnali dugást akarnak, vagy unatkoznak és intim képet csalnak ki, meg hitegetnek, de talizni egyik se mer...már lassan úgy állok hozzá, minek írjak rá, úgyse lesz belőle semmi.

2021. febr. 18. 18:59
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
95%
Üdvözlet az internetes társkeresés világában :D a hetero nők ugyanezt fogják leírni, a "jelentkezők" 80%-a csak képizélni akar, 19%-ma meg csak dugni. Max. 1% a talán mást is, a művészet hogy ezt megtaláld.
2021. febr. 18. 19:04
 2/48 anonim ***** válasza:
95%
Bele nem fáradtan bele, csak egyszerűen már nem is érdekel. Ez a világ már nem az, ahol találhatsz normális társat. Ez van.
2021. febr. 18. 19:10
 3/48 anonim ***** válasza:
96%
Én már 3 éve szingli vagyok inkább.
2021. febr. 18. 19:16
 4/48 anonim ***** válasza:
87%
Én kalandozom másra úgy sincs esély
2021. febr. 18. 19:20
 5/48 anonim ***** válasza:
72%

Gyerekek ne adjátok fel , én évekig voltam fent társkereső oldalon , több mint 500 tartalmas levelet írtam ez idő alatt , de nem válogatás nélkül , volt mikor 4-5 hónapig sem írtam egy lánynak sem , mert nem voltak számomra szimpatikusak ! Nem mondhattam magamat sikeresnek ez idő alatt kb: 2 lány / év volt az átlag , akikkel el is jutottam legalább 1-2 találkozásig .

Azon lányok , akikkel találkozni tudtam kb: 90 % uk elutasított , különböző okok miatt .

Még egyszer csak úgy 5-6 év után , találkoztam a jelenlegi párommal , akivel már lassan 8 éve vagyunk együtt s van 2 gyermekünk .

Hosszú és rögös utat kellett ezért megtennem , de határozott célom volt és ha nehezen is , de kitartottam a cél érdekében !

Mindenkinek azt tudom tanácsolni , főleg a fiataloknak , hogy nem szabad feladni , aki keres az talál !

2021. febr. 18. 19:30
 6/48 anonim ***** válasza:
100%

Találkozni az sem mer, aki kapcsolatot keres.

Könnyebb a netes szájkarate, mint élőben beszélgetni. És itt kár vírusra fogni, mert a határban sem volt még, akkor sem találkozott a többség.

Persze, nagy része azért, mert kamus. Korban, kinézetben. Írni mindent lehet, élőben pedig bukta van.

De a komoly kapcsolat, párkapcsolat már azt érzem, hogy kiment a divatból. Vagy ha keres valaki, akkor az nagyon elbújik, vagy a sok csalódás után feladja. Sajnos.

2021. febr. 18. 19:31
 7/48 anonim ***** válasza:
22%
Jajjj, ötös, te lányokkal is randiztál?!!!!! 😁
2021. febr. 18. 19:33
 8/48 anonim ***** válasza:
20%

Igen 7 -es , csak lányokkal randiztam . Bár egyszer lány névvel regisztrált egyénre pazaroltam 3 hetet , mert azt hittem lány és találkozni akart velem , majd mikor a találkozás előtt még egyszer pontosítottuk a megbeszélteket , annyit irt hogy ( Béla vagyok te köcsög he he he ) !

Na az ilyenektől egy időre , elmegy a kedve az embernek .

2021. febr. 18. 20:01
 9/48 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk az ilyentől elmenne nekem is a kedvem.

De mondjuk ebben a kategóriában picit fura, ha lánnyal randizik valaki.

2021. febr. 18. 20:12
 10/48 anonim ***** válasza:
36%
Mért fura ha lánnyal randizik , mivel randizzon kecskével?
2021. febr. 18. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!