Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is belefáradt a társkeresé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is belefáradt a társkeresésbe?

Figyelt kérdés
Meleg társkeresőn vagy azonnali dugást akarnak, vagy unatkoznak és intim képet csalnak ki, meg hitegetnek, de talizni egyik se mer...már lassan úgy állok hozzá, minek írjak rá, úgyse lesz belőle semmi.

2021. febr. 18. 18:59
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Ami azt illeti én még nem próbáltam ismerkedni, ugyanis egy kisvárosban élek, ahol ezt teljes tabu övezi, de már csak néhány év maradt az egyetemig.

Elég elkeserítő volt átolvasni a válaszokat. Tudom, hogy az élet nem olyan, mint a mesékben, sajnos lehet, hogy ezt túl korán is kellett megtapasztalnom, de szerintem nem olyan nagy kérés az, amire vágyom. Csak egy átlagos életet szeretnék leélni, azzal, akivel szeretjük egymást.

Azért természetesen nem fogom feladni (mondjuk még bele se kezdtem :D) és a kérdezőnek és minden hasonló helyzetben lévőnek is azt javaslom, hogy tartson ki. Elég sokan írtak a kérdés alá, sokuk olyan, mint én. Nem kötődés nélküli szexre, hanem kapcsolatra vágynak. Itt a bizonyíték, hogy nem vagyok/vagyunk egyedül és addig, amíg van még ilyen ember, addig érdemes ismerkedni, még akkor is, ha kevesen vagyunk.

2021. febr. 19. 09:45
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

( 16 ) Teljesen igazad van , akkor jött el számomra az igazi , amikor már nem is reméltem azt .

Abban is egyetértek , hogy a valós , természetbeni ismerkedés a leghatékonyabb, feltéve ha ere van lehetőség .

A netes társkeresés mellett én sokat jártam el , szórakozó helyekre is , de ott hiába tudtam 5x annyi lányt megszólítani , vagy társalogni , ismerkedni velük , nem igen voltak igazi komoly kapcsolathoz valók .

Ezeken a helyeken is volt bőven , kellemetlen élményben részem !

A végén már tényleg csak , szórakozni s jól érezni mentem magam oda .

2021. febr. 20. 00:42
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Mentem ( magam oda ) hibás fogalmazásért , elnézést kérek .
2021. febr. 20. 00:44
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég feladtam, belefáradtam.
2021. febr. 20. 11:39
 25/48 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj, hogy a feladás, és a nem feladás között semmi különbség nincs.

Mert ha nem adod föl, akkor mit tudsz csinálni?

Megmondom őszintén, hogy semmit.

Mert mennél jobban törekszel, mennél jobban próbálsz meg bármit is tenni érte, akkor még rosszabb a helyzet, mert az már erőlködés, és az már nem jó.

Mennél jobban erőlködik az ember, annál rosszabb.

Pont az a jó, ha nem teszel semmit -- tehát feladod-- és akkor majd talán jön magától, akkor és úgy, ahogyan nem is számítsz rá.

2021. febr. 20. 13:07
 26/48 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit kevesebb cuccot toljál, akkor majd nem adod fel a nem feladást te..... 😂
2021. febr. 20. 13:28
 27/48 anonim ***** válasza:
88%

25:

Valamilyen szinten igazad van.

Ha az ember törli magát, akkor már tényleg esély sincs.

Nem kell görcsösen keresgélni, görcsösen ráírni mindenkire, de meg kell adni a lehetőséget, hogy a nagy Ő kopogtathasson az ajtón.

Ha minden téren elzárod magad az sem jobb.

Amikor az ember görcsösen keresgél, és koppan, hogy na ő sem az, akkor nagyon nagy csalódás éri minden olyan randin, ahol rájön, hogy na most sem jött össze.

Találkozni kell, lesz ami lesz alapon, elvárások nélkül és max beszélgetsz és sétálsz egy jót.

2021. febr. 20. 17:17
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez így igaz , én is mindig így álltam hozzá .
2021. febr. 20. 18:02
 29/48 anonim ***** válasza:
88%
Mas is igen:D javasolnam a szemelyes ismerkedest pl lemesz egy barba, de igaz minek, ott se jobb a helyzet:) sajnos nekunk ezt dobta a gep, keszuljunk az orok maganyra:D eleg kiabrandito h az ejszakas kalandozas lett mindenhol az elsoszamu prioritas, az meg mar mindenkinek terhes ha meg kene ismerni a masikat es meg durvabbat mondok, mondjuk ket szot valtani kellene vele...ebben a rohano vilagban mar nem modi:(
2021. febr. 21. 22:18
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen , részben ez a mai nagy s fölösleges rohanás is keresztbe tesz az ismerkedéseknek is .
2021. febr. 22. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!