Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az embereknek mégis mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az embereknek mégis mi a franc bajuk van a melegekkel?

Figyelt kérdés

Valaki légyszíves magyarázza már el nekem miért fáj egyes embereknek mások boldogsága? A melegek alatt nem a “díszb*zikról”beszélek akik a prideon provokálják magukat és csak ideig óráig vallják homoszexuálisnak magukat ameddig éppen “trendi”. Én azokra gondolok akik ténylegesen a saját nemükhöz vonzódnak és így teljes az életük. Nem mindegy ki kivel van együtt ha boldogok? (Akik most azt írnák, hogy milyen undorító mikor nyilvánosan lenyelik egymást, szerintem ez egy hetero szexuális párnál sem illendő.)

Vannak leszbikus barátnőim és annyira csodálatos emberek, nem értem akik támadják a homoszexuális embereket azok ismernek akár egyet is? Vagy csak úgy pusztán gyűlölködni kell valamilyen kisebbségi csoport miatt és Ők vannak éppen “terítéken”?

Az sem gond ha “meleg gyűlölő” vagy ha értelmesen le tudod írni miért és érvekkel alá tudod támasztani a nézeteidet, nem kell mindenkinek egy véleményen lenni csak érdekel, hogy milyen alapon működik ez...

Megköszönném ha nem egy alpári stílusú hisztérikus veszekedés kerekedne itt... :)

2021. jan. 9. 01:44
1 2 3 4 5
 41/47 Lacás1976 ***** válasza:
86%
Azért mert ez az ország tiszta középkor. Kell valami a buta népnek amit nem értenek és gyűlölhetnek. Ha a legtöbb homofóbot megkérdeznéd ismer e személyesen akár csak egy meleget,beszélt e egy meleggel csak 2 mondatot az lenne a válasz hogy nem. És erre rátesz a mihazánk és a fidesz gyűlölet kampánya is. Jaj ne fogadhassanak örökbe... Hát a legtöbb meleg pár ezerszer különbül felnevelne egy gyereket mint a sok alkoholista akik csak verik. De az OK ők heterók...
2021. jan. 12. 20:45
 42/47 anonim ***** válasza:
91%

39-eske, ha két férfi szeretkezik, az nekik jó és normális, magánügy. Elég sok becsületes, nem megmelegedett gyerek nött már fel szeretetben; valószínüleg meg is van a taktikája a dolognak, hogy miért van 2 egynemü szüleje. Különben még mindíg jobb, mint egyedülállóként félcsaládban felnöni.

Szerintem én is azért lettem meleg, mert nem volt apám. Akkor sem volt, amikor a szexualításhoz ért a korom. Pedíg ö bizonyára tudott volna nekem tanácsot, vagy útmutatót adni, hiszen nagy nöcsábász volt, 4 feleséget használt el, és még ki tudja, hogy hány szeretöt. Soha nem beszélt nekem a szexröl. Hát engem meg érdekelt, és pótapát kerestem. Minden fiút megnéztem, és kilestem, hogy mmiként néz ki, mire magamtól is bátorságom lett leszólítani egy nekem tetszö fiút.

2021. jan. 13. 00:55
 43/47 anonim ***** válasza:
6%
#42, ne mond azt, hogy normális dolog,mert nem az, értem, hogy ezt a ti fajtátok nem képes megérteni, de attól még ez nem normális, az a bizonyos nyílás nem azért lett kitalálva, hogy uborkákat tumkoljál bele minden hétvégén
2021. jan. 13. 12:40
 44/47 anonim ***** válasza:
85%

43-aska, Semmi nem perverz addíg, amíg az jólesik.

(Egyébként hölgyek nyílása is használatos az általad körbeírt tevékenységre)

2021. jan. 14. 00:25
 45/47 anonim ***** válasza:
85%
43-askának még annyit, hogy én nem pontoztam öt le, egyáltalán nem pontozással, hanem az általam leírtakkal próbálom megértetni vele azt, amit eddíg sajnos nem sikerült, hogy a homoszexualítás is egy életmód, amit alapból nem szabadna elítélni.
2021. jan. 14. 00:28
 46/47 Lacás1976 ***** válasza:
89%

43.as

A "normális" önmagában semmit nem jelent ezt a kifejezést csak a többség használja magára...

Miért érdekel téged ki mit dug, dugat a nyílásába? Ha ez foglalkoztat akkor valamilyen szinten izgat is 😛 Ja meg ha egy jó csaj mondaná neked hogy dugd seggbe már biztos nem lennének ellenvetéseid.

"A ti fajtátok...." Milyen a mi fajtánk szerinted? Meséld el! Ugyanolyan emberi lények vagyunk mint bárki más. Az ilyen gyökerek miatt tart itt még ez az ország ahol.

Meg üzenem az összes heteró pasinak aki utálja a melegeket: Ne utáljatok minket hanem legyetek hálásak hogy több nőt hagyunk nektek!

2021. jan. 14. 08:01
 47/47 anonim ***** válasza:
91%
Egy melegnek NORMÀLIS az, ami neki jó. Neki normális, hogy a párja férfi. Az, hogy egy heteronak ez nem normális, az is magánügy. Nem nekem, melegnek van vele problémám, hanem neked, heterona, pedíg nem is a te dolgod.
2021. márc. 11. 00:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!