Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az embereknek mégis mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az embereknek mégis mi a franc bajuk van a melegekkel?

Figyelt kérdés

Valaki légyszíves magyarázza már el nekem miért fáj egyes embereknek mások boldogsága? A melegek alatt nem a “díszb*zikról”beszélek akik a prideon provokálják magukat és csak ideig óráig vallják homoszexuálisnak magukat ameddig éppen “trendi”. Én azokra gondolok akik ténylegesen a saját nemükhöz vonzódnak és így teljes az életük. Nem mindegy ki kivel van együtt ha boldogok? (Akik most azt írnák, hogy milyen undorító mikor nyilvánosan lenyelik egymást, szerintem ez egy hetero szexuális párnál sem illendő.)

Vannak leszbikus barátnőim és annyira csodálatos emberek, nem értem akik támadják a homoszexuális embereket azok ismernek akár egyet is? Vagy csak úgy pusztán gyűlölködni kell valamilyen kisebbségi csoport miatt és Ők vannak éppen “terítéken”?

Az sem gond ha “meleg gyűlölő” vagy ha értelmesen le tudod írni miért és érvekkel alá tudod támasztani a nézeteidet, nem kell mindenkinek egy véleményen lenni csak érdekel, hogy milyen alapon működik ez...

Megköszönném ha nem egy alpári stílusú hisztérikus veszekedés kerekedne itt... :)

2021. jan. 9. 01:44
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
18%
A 2-es válaszoló vagyok. Ahogy látom, le lettem pontozva. Nincs is ezzel semmi baj, de akik lepontoztak ki tudnák fejteni, hogy miért?
2021. jan. 10. 04:22
 32/47 anonim ***** válasza:
6%

#2,31

Egyetertek, en is kivancsi lennek miert kell itt ertelmes, nem serto valaszokat lepontozni, hisz ezek velemeyek, es a legtobb ertelmes is :(

Szoval aki lepontozott mindenkit, miert? Nem ocsarolasbol, csak kivancsisagbol.

2021. jan. 10. 12:38
 33/47 anonim ***** válasza:
35%
szerintem azért, mert nem akarják elfogadni a tényeket, azt nem értem, hogy ők nem ócsárolnak senkit sem, de ennek ellenére az összes normális válaszoló heterot lepontozták, biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten fáj nekik az igazság, én is full normálisan kifejtettem a véleményemet, de ahogy látom nem tetszett nekik
2021. jan. 10. 13:00
 34/47 anonim ***** válasza:
58%
Nahát ennyi homofóbot a homoszexuális kategóriában. Nem kötelező ide írni!
2021. jan. 10. 13:54
 35/47 anonim ***** válasza:
36%

Pont, hogy nem homofóbok, ha elolvastál 1-nél több választ, rájöhetsz, hogy a legtöbben le se nézik őket/mindegy nekik vagy még el is fogadják :/

Én pl. zöld pipáltalak, azokat meg x-eltem, akik sértegetik vagy rosszat mondanak róluk olyan formában, ami kulturálatlan. Szépen is le lehet írni véleményt, erre még azokat is lepontozzák :/ de az is lehet csak szórakoznak és élvezik azok, akik ezt csinálják :/

2021. jan. 10. 14:11
 36/47 anonim ***** válasza:
92%
3-asnak üzenve: a házasság egy polgárjogi fogalom, semmi szent nincs benne :) Azért nem véletlen, hogy az állam nem fogadja el az egyházi esküvőt.
2021. jan. 10. 21:16
 37/47 everlight ***** válasza:
84%
Az ál konzervatív propaganda.A média ezt közvetíti,évek óta lejáratják a melegeket.
2021. jan. 12. 01:13
 38/47 anonim ***** válasza:
89%
A magyar társadalom még sajnos nem nött fel oda, hogy a homoszexualítást kezelni tudja. Szeretkezés és családalapítás között viszont nagy a különbség. A heterók sem úgy szsretlkeznek, hogy dicsö hazánk létszáma járna a fejükben. Hanem mert szeretkezni egszerüen jo. Ki kivel hogyan és mikor, az magánügy. Miért nem lehet elhinni, hogy 2 férfi is szerelmes lehet egymásba, és ök is kívánhatják a testi kapcsolatot. Majd ök kitalálják, hogy miképpen jó az nekik, szintén magánügy. Ha meg családban szeretnének élni, akkor miért ne tehetnék meg? Heteró szülök gyereke lett meleg, meleg társak gyermeke nem törvényszerü, hogy meleg lesz. csak esetleg szeretö környezetben nö majd fel, nem egy részeges családban, ahol akár ütni is fogják azt a gyereket.
2021. jan. 12. 01:38
 39/47 anonim ***** válasza:
0%
#38, attól, hogy 2 meleg neveli fel azt a szerencsétlen gyereket, attól még rossz példát fog látni ezzel, kiskorában nemfogja érteni, hogy mivan és ha eljut a tini korba biztos sokan fogják azzal piszkálni, hogy milyen emberek nevelik őt, az, hogy 2 férfi szeretkezik azt meg ne mondogassa senki, hogy normális dolog, mert nem ez az élet rendje, ismételten normálisan válaszoltam, gondolom megint jön a lepontozás
2021. jan. 12. 10:43
 40/47 anonim ***** válasza:
63%
2021. jan. 12. 10:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!