Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az embereknek mégis mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az embereknek mégis mi a franc bajuk van a melegekkel?

Figyelt kérdés

Valaki légyszíves magyarázza már el nekem miért fáj egyes embereknek mások boldogsága? A melegek alatt nem a “díszb*zikról”beszélek akik a prideon provokálják magukat és csak ideig óráig vallják homoszexuálisnak magukat ameddig éppen “trendi”. Én azokra gondolok akik ténylegesen a saját nemükhöz vonzódnak és így teljes az életük. Nem mindegy ki kivel van együtt ha boldogok? (Akik most azt írnák, hogy milyen undorító mikor nyilvánosan lenyelik egymást, szerintem ez egy hetero szexuális párnál sem illendő.)

Vannak leszbikus barátnőim és annyira csodálatos emberek, nem értem akik támadják a homoszexuális embereket azok ismernek akár egyet is? Vagy csak úgy pusztán gyűlölködni kell valamilyen kisebbségi csoport miatt és Ők vannak éppen “terítéken”?

Az sem gond ha “meleg gyűlölő” vagy ha értelmesen le tudod írni miért és érvekkel alá tudod támasztani a nézeteidet, nem kell mindenkinek egy véleményen lenni csak érdekel, hogy milyen alapon működik ez...

Megköszönném ha nem egy alpári stílusú hisztérikus veszekedés kerekedne itt... :)

2021. jan. 9. 01:44
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
3%
Az, hogy nem születik gyerekük, és ha nem születnek utódok,nem tud fennmaradni az emberi faj.
2021. jan. 9. 01:54
 2/47 anonim ***** válasza:
14%
Én nekem SEMMI bajom a melegekkel, de az anya nő, az apa férfi és a házasság egy férfi és egy nő szövetsége.
2021. jan. 9. 03:11
 3/47 anonim ***** válasza:
11%
A házasság pontos definíciója: szent kötelék férfi és nő között. Ez márpedig így van, ha tetszik, ha nem.
2021. jan. 9. 04:51
 4/47 anonim ***** válasza:
7%
Mert nem ez a normális. Pont
2021. jan. 9. 04:54
 5/47 anonim ***** válasza:
89%
Nos az eddigi kommentek sok mindent elmondanak az értelmi színvonalról. Az embereknek kell valami amit utálhatnak, független attól, hogy ismernek közülük egyet is. Nekem nincs velük semmi bajom, van meleg munkatársam is, totál ugyanolyan mint bárki más.
2021. jan. 9. 05:08
 6/47 anonim ***** válasza:
28%

Nem értik meg hogy lehet férfiként a kukit szeretni

Undoritonak tartják ha valaki ferfi letere a kukit szereti

2021. jan. 9. 05:17
 7/47 anonim ***** válasza:
85%
Ez csupán intelligencia kérdése. Én férfi vagyok, és full hetero, mégsem zavar, ha vki a saját neméhez vonzódik. Van meleg cimbim, semmi baj vele. Néha megfogja a fenekem, vagy azt mondja, húú de bekapná nekem, de ezt elrőhőgőm, mert mindketten tudjuk, h ilyen nem lesz. Ez neki olyen, mint amikor egy ffi csajoknak mond hasonló utalást. Nagyon soksn egyébként a Pride-os felvonulást hozzák fel ellenérzésük okának. Ezt a megmozdulást én sem tartom szerencsésnek.
2021. jan. 9. 05:45
 8/47 anonim ***** válasza:
75%

Évek óta ide szoktam nézni.

Mi óta Viktor apánk megszólalt

Hogy hagyják békén gyerekeinket az óta tele lett az oldal gyűlölködőkkel.

Az előtt 1sem volt, vagy tényleg nagyon ritka.

Egy ilyen kérdésre 3-5 válsz volt, abból gyűlölködő nem, csak le írta hogy távol áll az elveitől.

2021. jan. 9. 06:36
 9/47 anonim ***** válasza:
82%

Mert az emberek nagy részének mindíg kell egy ellenség kép. Ha nem lennenek melegek,vallások,rasszok, akkor is találnának valamit.

Könnyebb egy külső vélt vagy valós valami ellen harcolni mint mondjuk magukba nézni, sajat belső hibáikkal rossz döntéseikkel helytelen cselekedeteikkel stb. szembe nézni és azzal megküzdeni.

2021. jan. 9. 06:39
 10/47 anonim ***** válasza:
85%
Csak azt nem tudom felfogni, hogy a homofób, gyűlölködő emberek mit keresnek itt? Biztosan tök véletlen kerülnek ebbe a kategóriába féltett kérdés alá, ugye?
2021. jan. 9. 07:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!