Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az embereknek mégis mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az embereknek mégis mi a franc bajuk van a melegekkel?

Figyelt kérdés

Valaki légyszíves magyarázza már el nekem miért fáj egyes embereknek mások boldogsága? A melegek alatt nem a “díszb*zikról”beszélek akik a prideon provokálják magukat és csak ideig óráig vallják homoszexuálisnak magukat ameddig éppen “trendi”. Én azokra gondolok akik ténylegesen a saját nemükhöz vonzódnak és így teljes az életük. Nem mindegy ki kivel van együtt ha boldogok? (Akik most azt írnák, hogy milyen undorító mikor nyilvánosan lenyelik egymást, szerintem ez egy hetero szexuális párnál sem illendő.)

Vannak leszbikus barátnőim és annyira csodálatos emberek, nem értem akik támadják a homoszexuális embereket azok ismernek akár egyet is? Vagy csak úgy pusztán gyűlölködni kell valamilyen kisebbségi csoport miatt és Ők vannak éppen “terítéken”?

Az sem gond ha “meleg gyűlölő” vagy ha értelmesen le tudod írni miért és érvekkel alá tudod támasztani a nézeteidet, nem kell mindenkinek egy véleményen lenni csak érdekel, hogy milyen alapon működik ez...

Megköszönném ha nem egy alpári stílusú hisztérikus veszekedés kerekedne itt... :)

2021. jan. 9. 01:44
1 2 3 4 5
 11/47 DominikX ***** válasza:
21%

Elég vicces ez a kérdés.

Kb. Így hangzik ténylegesen:

Miért utáljátok a melegeket, miért nem csak azokat utáljátok akik Pridera járnak? Kicsit sem álszent ugye?

2021. jan. 9. 08:03
 12/47 anonim ***** válasza:
9%
Nem utálja senki őket csak ha le akarják dugni a torkukon hogy ők melegek, mint te most. Kit érdekel, hogy kivel dugsz
2021. jan. 9. 08:09
 13/47 anonim ***** válasza:
83%

Melegként én is azt tudom mondani, hogy ez az egész csak intelligencia kérdése. Aki kicsit jobban belegondol, esetleg utána olvas, vagy néz ilyen jellegű dokumentumfilmeket, filmeket, az nagyjából helyén fogja tudni kezelni az egészet. S nagy valószínűséggel szimpátia, illetve viselkedés alapján fog hozzáállni emberekhez, s nem elsősorban szexualitás alapján.

Nem járok Pride-ra, és külsőleg is átlagosnak mondanám magam, aki nem lóg ki a tömegből. Azonban az a véleményem, hogy amikor tapasztaltam megkülönböztetést, ott elsősorban az ismeretek hiányoztak a szexualitással kapcsolatban, vagy pedig egyfajta szemléletmód állt a középpontban, mint amelyet több hozzászóló is írta (férfi - nő kapcsolat, családmodell, társadalmilag elvárt követendő példa stb.)

Valóban vannak olyan melegek, akiknek melegségük és/vagy szexualitás körül forog az életük. Bevallom őket én sem szeretem, mert ismerkedésnél frusztráló tud lenni, amikor hosszú időn keresztül csak a homoszexualitás, vagy azzal kapcsolatos témák kerülnek fel. De mondjuk engem ugyanúgy idegesít, ha heteroszexuális emberektől hallom ugyanezt, csak "heteró formában".

Én az a fajta vagyok, aki nem is titkolja, de nem is vállalja. Ha kiderül, vagy rákérdeznek, akkor nem tagadom le, de nem is kezdeményezek ezzel kapcsolatban semmit a külvilág felé, mert én úgy érzem ez az én magánügyem, és a magánéletemhez tartozik.

Persze idővel mindenkinek feltűnik, ha nincs barátnő, nem bámulom meg a lányokat, nem beszélek exekről, randikról stb. Kevés szélsőséges hatás ért ezzel kapcsolatban, de megkülönböztetésben volt részem. Multinál dolgoztam régen, ott például egyik kolléganőtől hallottam vissza, hogy a biztonsági őrök a kamerán keresztül figyelték ki után fordulok meg. Ahogy tapasztaltam a szélsőséges eseteknél, vagy a megjegyzésekből az emberek többsége melegeknél például előtérbe helyezi a szexuális közösülést. A kirekesztő embereknél rendszeresen szóba kerül az anális szex, és amikor megjegyzést kaptam másoktól (szerencsére ritka volt), ott is mindig valami szexuális jellegű megjegyzés volt, ami utalt az intimitásra, vagy az anális szexre.

Az én észrevételem az, hogy én kerülöm azokat az embereket, akiknek előtérben van a szex, vagy az a központi témakörük. Leginkább azért, mert ha előkörül, hogy meleg vagyok, vagy az lehetek, akkor rögtön előkerül az anális szex téma.

33/F

2021. jan. 9. 11:07
 14/47 anonim ***** válasza:
10%
az emberek egyik nagy feladata a fajfenttartás, férfi és nő szerelméből létrejön a következő generációs nemzedék, erre kettő hapsi nemképes, az örökbefogadást meg azért tartom az ő részükről rossz ötletnek, mert szegény gyereknek rossz példát mutatnak azzal, hogy 2 krapek neveli őt és szegény azt se tudja kit szólítson anyának, nem érti a helyzetet, hogy most mivan, csúnyán szólva rossz normát lát ezzel, hogy 2 homi neveli, az utcáról való csókrol meg azt gondolom, hogy ha egy hetero párt látok csókolózni az nyilván nem lesz visszataszító, mert ez a természet rendje, hogy a férfi és a nő szereti egymást, és ha az emberek meglátnak 2 hapsit smárolni egymással, akkor rögtön felfordul a gyomruk, mert ez nem normális dolog, azt nem értem, hogy sok hetero társam normálisan választ adott a kérdésre és mégis levannak pontozva és valszeg én is leleszek, de nem érdekel, mert ez az én véleményem, miért nem tudják egyesek elfogadni, hogy az emberek nagy százalékának rossz a véleménye a homikról, szép a szerelem 2 férfi között is, na erre a válaszom az, hogy lehet, hogy szép, de nem normális dolog ha azonos nemü emberek szeretkeznek egymással, kedves homik sajnálom, de az véleményem ez, lehet lepontozni, nemfog érdekelni, próbáltam számotokra kedvező nyelvezettel fogalmazni, nem akarok támadni senkit hidjétek el, további szép napot mindenkinek
2021. jan. 9. 11:35
 15/47 anonim ***** válasza:
16%
Lehet lepontozni, de az a normális, ha férfi a nővel szexel, ha férfi a nővel köt házasságot, és nem hal ki az emberi faj. Ne akarja senki lenyomni a torkonkun, hogy létezik még 20 féle nem, ugyanis csak férfi és nő van. Az apa férfi, az anya pedig nő. Ez a természet rendje, és ezt nem lehet felrúgni. Ha pedig a világ ezt nem képes felfogni, akkor az emberiség megérett pusztulásra.
2021. jan. 9. 12:21
 16/47 anonim ***** válasza:
82%
Na jönnek az eresztény kanzervatívok erőlködései. 😁
2021. jan. 9. 13:10
 17/47 anonim ***** válasza:
10%
Csak fáj az igazság, ugye?
2021. jan. 9. 13:19
 18/47 anonim ***** válasza:
13%
A melegeknek kéne abbahagyni az erőlködést. A társadalom véleménye úgyse fog változni.
2021. jan. 9. 13:21
 19/47 anonim ***** válasza:
92%
15-ös, az emberiség már rég megérett a pusztulásra.
2021. jan. 9. 13:22
 20/47 anonim ***** válasza:
76%
De álljon meg már a "nászmenet", mi köze van egy vagy több családos, csokkal, adókedvezménnyel, egyéb módon is " többletjogokkal rendelkező " bizt.őrnek, vagy bárki másnak, hogy én mikor kivel mit csinálok, mikor hova megyek ??? Rohadtul semmi ! Menjenek a fdesz székházba és orbán/szájer szoknyája mellé és panaszkodjanak. Ez csak azt bizonyítja hogy nem nőttek még fel, akkor pedig az ilyen embereket ismét óvodába kellene zárni, és egymásra leselkedjenek !
2021. jan. 9. 17:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!