Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy egy 17 éves 35 évessel dug?
16 voltam mikor az első sráccal voltam. Aki 30 volt. Nem, nincs apakomplexusom. Ő írt rám, volt helye, normális volt. Nem nézett ki rosszul. Ezt azért jegyzem meg mert valaki itt okoskodott hogy ez beteges.
Életem egyik legjobb dugása. Utána dugtam korombeliekkel is. Mind rossz volt az ágyban. Így rendre újra találkoztunk a pasival aki az első volt. És mindig jó volt vele. A legjobb barátom szintén meleg volt. Ő is velem egyidős. Ő is mindig panaszkodott, hogy nem élvezte a talikat a korabeliekkel mert csak magukkal törődtek stb. Szóval a válasz ez. Nem pedig az hogy valaki beteg vagy ilyesmi. Bár megérzésem szerint az összes kritikát megfogalmazó AKTÍV volt. Így nem élte át amit én.
Ami meg a 18 év alattit illeti. Érdekes azt senki nem ítéli el ha egy 15 éves srác cigizik meg alkoholizál, stb. Akkor NEM GYEREK? CSak akkor az h a szexel? Ugyan már.
Én 44 vagyok és 15 évessel tolom!
Neki ez a korosztály jön be!
Senkinek semmi köze hozzá.
Van egy ismerősöm, aki most lett 62...és kivel találkozgat, na kivel?
Egy 21 évessel. És nem pénzért, nem szado-mazo, hanem egymást keresték...ők szerencsére megtalálták.
És jól megvannak...
57F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!