Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóval...egy normális 25 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval...egy normális 25 éves pali nem jön össze egy 15 évessel..?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki instán rám írt egyszer én pedig válaszoltam neki. jóba lettünk és azóta már találkoztunk is. Nem egy városban lakunk így busszal feljött a lány meg pár barátnője ide, Hajdúszoboszlóra ahol lakom. Mentünk össze-vissza meglepően elvoltunk, nagyon jól kijöttünk sok közös témánk volt pedig nem szoktam fiatalabbakkal lenni. Ő 15 éves én most töltöm be nemsokára a 25. életévemet. Ő már sokszor utalt rá hogy bejövök neki, és az a gáz hogy nekem is tetszik és beadnám de mit fognak rólam gondolni az emberek? Mert egy épeszű ember nem tesz ilyet...igaz? :( Több mindent nem szeretnék leírni nehogy felismerjen, de akit érdekel írjon privátba, szeretnék erről beszélni valakivel de a válaszokat is köszönöm szépen. Elfogadok pozitívat, negatívat, csak őszinte legyen. :)
2020. dec. 28. 21:54
 1/8 Lazy Lover ***** válasza:
18%
Ha be jöttök egymásnak akkor járjatok nyugodtan tudod a szerelemben nincsenek számok csak érzelmek
2020. dec. 28. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
15%

19 vagyok párom 29.

Mondjuk nem ugyanaz a felállás de azért itt is lehet látni a korkülönbséget.

Nagyon jól megvagyunk.:)

Szóval én azt mondom neked egy próbát megér de mivel ő azért valóban fiatalabb korosztály ne siettesd a dolgokat vele.

Légy türelmes és szerintem rendben lesz:)

2020. dec. 28. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
15 éves gyerek.Te 25 felnőtt.Akárhogy is nézzük ez nem ok.Nem a 10 év különbséggel van a gond másoknál is van.De ebben a helyzetben ez nagyon nem helyes!
2020. dec. 28. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
A szerelemben nincsenek határok, de azért azt vedd figyelembe, hogy egy 15 éves nagy valószínűséggel érzelmileg még nem felnőtt, bármennyire is érett gondolkodású.
2020. dec. 28. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Viccnek is rossz.Te eltudod magad képzelni vele?A szüleinek nem fog tetszeni és igen az emberek is megszólnának.Nem beszélve arról,hogy nem tud neked olyat nyújtani ami a te korosztályodnak ideális.Ne hozd magad ilyen helyzetbe szerintem.Találsz majd korban jobban hozzád illőt.
2020. dec. 28. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
az életkor csak egy szám, a börtöncella is csak egy szoba.
2020. dec. 29. 01:09
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Kit érdekel ki mit mond ha mondjuk szeretitek egymást? Egymásnak feleljetek meg ne másnak. Én belemennék a helyedben próbáld ki élj mert mindig benned lett volna mi lett volna HA
2020. dec. 29. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
44%

Sajnos már egy ideje mindenki megakar felelni az embereknek..

hogy "jajj mit szólnak az emberek úristen.. ez nem helyes jajj .."

Nekem ez jó párszor elvette a boldogságom.

Miután lesz@rtam mit szólnak majd az emberek végre boldog lehettem.

És igen sajnos ez így van. Azok az emberek akik sosem voltak ilyen helyzetben sosem fogják ezt megérteni. Nem fognak megérteni ne várd ezt. Mert nem tudják ennyi.

Akik fel vannak "háborodva" sosem voltak nagyobb korkülönbséggel kapcsolatban vagy bármi közük hozzá. Sosem éreztek senkit egy "jóval" idősebb vagy egy "jóval" fiatalabb iránt.

De annyiban igazat adok (mielőtt mindenki lepontozna 😅) hogy akkor érdemes egy 15 éves lánnyal együtt lenni ha valóban úgy látod hogy meg van a kellő érettsége, gondolkodás módja.

Az emberek nem fogják jó szemmel nézni.

De ha türelmes leszel vele és tisztességesen szeretni fogod semmi sem lehetetlen.

És az "èpeszűsèg" nincs érzelmekhez kötve 😉

Nem tudom hogy valóban komolyak-e a szándékaid de ha kihasználás suhan át rajtad akkor most hagyd ott mielőtt nagy baj lehet belőle.

2020. dec. 29. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!