Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval...egy normális 25 éves pali nem jön össze egy 15 évessel..?
19 vagyok párom 29.
Mondjuk nem ugyanaz a felállás de azért itt is lehet látni a korkülönbséget.
Nagyon jól megvagyunk.:)
Szóval én azt mondom neked egy próbát megér de mivel ő azért valóban fiatalabb korosztály ne siettesd a dolgokat vele.
Légy türelmes és szerintem rendben lesz:)
Sajnos már egy ideje mindenki megakar felelni az embereknek..
hogy "jajj mit szólnak az emberek úristen.. ez nem helyes jajj .."
Nekem ez jó párszor elvette a boldogságom.
Miután lesz@rtam mit szólnak majd az emberek végre boldog lehettem.
És igen sajnos ez így van. Azok az emberek akik sosem voltak ilyen helyzetben sosem fogják ezt megérteni. Nem fognak megérteni ne várd ezt. Mert nem tudják ennyi.
Akik fel vannak "háborodva" sosem voltak nagyobb korkülönbséggel kapcsolatban vagy bármi közük hozzá. Sosem éreztek senkit egy "jóval" idősebb vagy egy "jóval" fiatalabb iránt.
De annyiban igazat adok (mielőtt mindenki lepontozna 😅) hogy akkor érdemes egy 15 éves lánnyal együtt lenni ha valóban úgy látod hogy meg van a kellő érettsége, gondolkodás módja.
Az emberek nem fogják jó szemmel nézni.
De ha türelmes leszel vele és tisztességesen szeretni fogod semmi sem lehetetlen.
És az "èpeszűsèg" nincs érzelmekhez kötve 😉
Nem tudom hogy valóban komolyak-e a szándékaid de ha kihasználás suhan át rajtad akkor most hagyd ott mielőtt nagy baj lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!