Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem normális?

Figyelt kérdés
2 hete szakítottunk és ő még mindig nem hagy békén, azt írja hogy felejtsem el meg hogy mekkora rib*** vagyok,utana pedig rám ír és elkuld egy idézetes képet és figyelj ez van benne: "Amikor rád írok az azt jelenti hiányzol, amikor nem írok várom hogy hiányozzak neked" Amúgy normális? Szépen és érthetően elmondtam neki hogy nem lesz köztünk már semmi, erre mindig kitalál valamit, vagy azt hogy halálos beteg és bármelyik pillanatban leallhat a szíve, vagy azt hogy kórházban van. Csak hogy megsajnaljam. Van egy fiú barátom ma találkozunk, és az exem kitalálta hogy szerelmes belém a srác, és azt írta hogyha hozzám mer érni halott lesz. És már nem is vagyunk együtt, és semmi köze nincs ahhoz hogy mit csinálok. Tegnap megkerdezte hogy leszünk e barátok mert ő nem fog elengedni ezért legalább hagy legyen a baratom. Nem normális.
2020. dec. 28. 06:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy csak tudsz, távolodj el tőle, tiltsd le. Tuti nem normális
2020. dec. 28. 06:39
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Tilsd le. Pszichopata
2020. dec. 28. 06:46
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Te is jó nagy hülye vagy ha még beszélgetsz vele és nem tiltottad le mindenhol!
2020. dec. 28. 06:55
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Letiltani mindenhonnan. Miért olvasod el egyáltalán az üzeneteit? Te magad is mondtad hogy nincs már hozzád köze. Akkor miért nem tiltod le? Az ilyen nem áll le.
2020. dec. 28. 09:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
táska, tiltáska
2020. dec. 28. 09:32
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Tiltsd le MINDENHOL! Ha utána rád ír másik profillal (tőle ez is kitelik), akkor azt is tiltsd le, és így tovább.
2020. dec. 28. 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A srác nem tud rólad lemondani, ezért kapálózik, tíz körömmel meg akar tartani. Ne adjátok tudtára, hogy kivel akarsz találkozni, viszont közöljétek vele, hogy a halállal való fenyegetés (idézlek: "...és azt írta hogyha hozzám mer érni, halott lesz".

Na, ez már teljes mértékben kimeríti az életveszélyes fenyegetésnek nevezett bűntett fogalmát, amit az illetékes szervek nem azzal intézik el, hogy "Nana!"

2020. dec. 28. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem, és jelentsd fel ha zaklat
2020. dec. 28. 10:57
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Ne aggódj, nekem 4 év után is írogat pont ilyeneket, meg hogy a vonat elé ugrik... Ő is mindig halálos beteg, meg kórházban volt, mert öngyilkos akart lenni miattam... persze. Másnap meg semmi baja sincs. És 3 éve van barátnője, ezt úgy. Amúgy 16 vagyok. Konkrétan 12 évesen voltam vele együtt 2 hétig :D És mindenfélét terjeszt rólam egyébként. Elég durvákat. De aki ismer, úgyis tudja, hogy nem igaz. Nem kell velük foglalkozni, nem fog csinálni semmit, nyugi. Csak manipulálni akar. Aztán lehet néha majd csinál egy kamu instát hogy zaklasson, de tiltsd egyből. Nekem volt, hogy a házunkhoz is eljött, nem mentem ki, állt ott fél órát, és elment. Zárd ki teljesen az életedből, ne hagyd, hogy kapcsolatba lépjen veled.

Egyébként mi feljelentettük, 1 évig békénhagyott, aztán folytatta. És közben mindenkinek azt mondta, hogy feljelentettem, mert kitaláltam hogy ő megerőszakolt.

Készülj fel ilyenekre...

De lehet, hogy neki csak ez a 2 hét még nem volt elég, és pár hónapon belül lenyugszik.

2020. dec. 28. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:
31%

Igen, normális az exed. Csupán szeret téged, és ő nem akarta hogy vége legyen kettőtök között. Nem tudom,hogy volt a szakítás. De amiket leírtál róla, azt mutatja,hogy ő még mindig szeret, és úgy akar kezelni,mint a barátnőjét. De ő is tudja,hogy már nem vagy az. Mégis szeretné.

Ha te már nem igényled őt, ne figyelj rá, üzenetekben se!

2020. dec. 28. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!