Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem normális?
A srác nem tud rólad lemondani, ezért kapálózik, tíz körömmel meg akar tartani. Ne adjátok tudtára, hogy kivel akarsz találkozni, viszont közöljétek vele, hogy a halállal való fenyegetés (idézlek: "...és azt írta hogyha hozzám mer érni, halott lesz".
Na, ez már teljes mértékben kimeríti az életveszélyes fenyegetésnek nevezett bűntett fogalmát, amit az illetékes szervek nem azzal intézik el, hogy "Nana!"
Ne aggódj, nekem 4 év után is írogat pont ilyeneket, meg hogy a vonat elé ugrik... Ő is mindig halálos beteg, meg kórházban volt, mert öngyilkos akart lenni miattam... persze. Másnap meg semmi baja sincs. És 3 éve van barátnője, ezt úgy. Amúgy 16 vagyok. Konkrétan 12 évesen voltam vele együtt 2 hétig :D És mindenfélét terjeszt rólam egyébként. Elég durvákat. De aki ismer, úgyis tudja, hogy nem igaz. Nem kell velük foglalkozni, nem fog csinálni semmit, nyugi. Csak manipulálni akar. Aztán lehet néha majd csinál egy kamu instát hogy zaklasson, de tiltsd egyből. Nekem volt, hogy a házunkhoz is eljött, nem mentem ki, állt ott fél órát, és elment. Zárd ki teljesen az életedből, ne hagyd, hogy kapcsolatba lépjen veled.
Egyébként mi feljelentettük, 1 évig békénhagyott, aztán folytatta. És közben mindenkinek azt mondta, hogy feljelentettem, mert kitaláltam hogy ő megerőszakolt.
Készülj fel ilyenekre...
De lehet, hogy neki csak ez a 2 hét még nem volt elég, és pár hónapon belül lenyugszik.
Igen, normális az exed. Csupán szeret téged, és ő nem akarta hogy vége legyen kettőtök között. Nem tudom,hogy volt a szakítás. De amiket leírtál róla, azt mutatja,hogy ő még mindig szeret, és úgy akar kezelni,mint a barátnőjét. De ő is tudja,hogy már nem vagy az. Mégis szeretné.
Ha te már nem igényled őt, ne figyelj rá, üzenetekben se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!