Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Lentebb îrom
Fiu vagyok, nem mondom kort mert akkor kitiltananak.Este hosszasan olelem a takaromat es azt kepzelem, hogy a takaróm egy lány, aki szeret, és megért, támogat. (Stb) Több 10 percekig ölelem, és nehéz utána elengedni.:(
Olyan videókat nézek, amikben összebújnak aranyos párok, stb..
Nem tudom, hogy normális e, de ezt veszem észre magamon..
Nem normális. A párnád öleld, kicsit jobb érzés, a takaró az nagyon vékony, nincs tartása. A párna jobb.
Én is úgy alszok el minden este, már több mint 10 éve.
23/f.
(Ugye kivéve ha az aktuális párommal alszok, akkor nyílván őt ölelem, de kb örök szingli vagyok.)
Ideje lenne párt találnod
Egyébként én még a macimat ölelem, amíg nem volt énis a takarót öleltem 🤣 19 / L
Ugyanez,csak lány vagyok😔😣 Aki nekem tetszett/tetszik(nagyon nagyon) az visszautasított,a fiú aki meg nálam próbálkozott, vagy már nem is tudom mit akart,rohadtul bunkó velem. Barátaim vannak de az nem olyan meg amúgy se panaszkodhatok nekik😕
Én más párokról nem nézek ilyeneket mondjuk,max rajzokat, de elképzelem magamat ilyen helyzetekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!