Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknél a homoszexualitás nem születésnél alakul ki?
9-es, ja mert te tudod, hogy nem pszichiáter, hanem pszichológus. Megkérdezted az első válaszolót és ő mondta el neked? Nem. Akkor honnan tudnád ezt is jobban, mint az akivel ez történt.
Amúgy a ,,nem tehetek róla" az arra is elmondható amit te hoztál fel példának. A kamaszkori élmények, behatások, az un. szexuális fejlődés ahogy te mondod szintén nem a gyerek hibája. Hisz nem a gyerek tehet róla ahogy szexuálisan fejlődik, meg a kamaszkori élmények is (a rossz élmények) az akaratán kívűl történnek. Akkor arra is rámondhatja, hogy nem tehet róla, mert ezeket ugyanúgy nem ő irányítja, szóval ha ezekben akarsz hinni, hogy CSAK emiatt alakulhat ki valakinél, akkor is jogosan mondja, hogy nem tehet róla.
Kérdező, hármas vagyok, nem írtam olyat a másik kérdéshez amúgy, szóval keversz valakivel.
A pszichológus vagy a pszichiáter nem genetikus. Ez most olyan, mint amikor egy sebész vagy egy gyógyszerész koronavírus tagadó, az összes hazai mikrobiológus, virológus meg nem az. Láthatod rá a példát mostanában.
A kutatók, bár szeretnék, nem tudták bebizonyítani, hogy valaki melegnek születhet. Pedig a meleglobbi működik keményen. Ezzel, hogy ezt a tényt kijelentem és nem állok le hazugságokat terjeszteni, szerinted én kötekedek. Miért kötekedés leírni az igazat?
Láttál valahol, hogy szidtam a melegeket? Mondtam olyat, hogy ezt vagy azt kellene velük csinálni? Nemhinném. Meg amúgyis, ha valamelyik meleg felebarátunk megharagszik egy ilyen tudományos tényért, az eleve nem normális. Láthattad ott fentebb, hogy nem érdekli, hogy annak született-e. Akkor neked heterokent (ha jól értelmeztem az vagy) meg a többi lepontozónak miért esik rosszul, ha leírjuk az igazat?
Azért vagyok heteró, mert ez a normális. Minden ember heterónak születik.
Ha Istenbe hiszel, akkor ő Ádámot és Évát teremtette.
Ha nem hiszel Istenbe, akkor az evolúció során a fajfenntartás miatt mindenki heterónak születik, hiszen aki nem, az egy evolúciós zsákutca.
Ez kb olyan, mintha azt kérdeznéd miért nem születtem zebrának :D
"Miért ne születhetne valaki melegnek, ha az is egy szexualitási forma mint a heteroszexualitás?"
1. Azért, mert a tudomány bebizonyította, hogy nem születik annak, holott az ellentétét igyekeztek volna keresni.
2. Aki gyerekekhez vonzódik szexuálisan (pedofil) az is ártatlan? Hiszen szerinted nem egy viselkedési forma :)
A pedofilokat ne keverjük már a melegekkel. Amúgy ha ennyire odavagy a tudományért, akkor elmondom, hogy az orvosok azt is bebizonyították, hogy a melegség ugyanolyan normális mint a heteroszexualitás. Nincs olyan, hogy normális szexualitás, mert a homoszexualitás ugyanolyan normális mint a heteroszexualitás.
A pedofilok pedig a gyerekkel akar kapcsolatot létesíteni. A gyerekek nem is léphetnek felnőttel szexuális kapcsolatba, mert tiltja a törvény, azt, hogy a melegek együtt legyenek és kapcsolatot létesítsenek azt nem tiltja semmi. A gyerek beleegyezése nélkül akarnak szexuális kapcsolatot. Nem érdekli őket, hogy a gyerek nem akarja, hogy elrabolják, megerőszakolják, akkor is megteszik, mert a pedofilok beteg emberek, csak azt nézik, hogy maguknak mi a jó. De a melegkapcsolatok beleegyezéssel történnek és nem akarja egyik fél sem ráerőltetni magát a másikra, ha az nem akarja, főleg úgy, hogy a másik képtelen erre a döntésre (pl a gyerekek). Szóval ezt utálom amikor keverik a pefodilokat a melegekkel, vagy amikor a melgeket is pedofilként kezelik.
De az ennyire elvakult homofóbnak hiába magyarázok. Mert igen, homofób vagy, aki azt mondja, hogy csak a heterók normálisak, a melegek betegek, az igen is az. Nem vitázom veled tovább mert felesleges. Mindenesetre elég szomorú, hogy az ilyen emberek miatt tart itt az ország ahol, miattatok mennek annyian külföldre, mert nem vagytok képesek modern ember módjára gondolkodni, és amiatt különböztettek meg valakit, hogy kit szeret. A szeretet/szerelem a legcsodásabb dolog a világon, és vagy te aki azt mondod, hogy az egy betegség ha valaki szereti a párját, csak azért mert az vele azonos nemű. Hát erre már tényleg nem tudok mit mondani, sajnállak, hogy nálad annyiban merül ki a szerelem, hogy férfi-nő...
Amúgy a melegséget már rég törölték a betegségek listájáról, mert a te orvosaid akikkel példálózol, ők is belátták, hogy nem betegség, hanem normális. Ha ezek után is betegnek nevezed az ő szerelmüket, ami ugyanolyan mint a heteróké, ugyanúgy éreznek, ugyanúgy szeretik a párjukat ők is, akkor maga a szerelem is beteg neked.
A világ sokszínű és szomorú, hogy egyesek még mindig itt tartanak. Tiszta középkor.
Te pedig heterofób vagy!
Ok, akkor ha normális, miért nem tudnak utódot nemzeni egymásnak? Ugyanis a szex eredetileg a fajfenntartást szolgálta, az, hogy néhány faj megtanulta élvezni egy dolog.
Miért akarjátok mindenkire ráerőltetni a nézeteiteket?
Egyszer állítasz egy ferdítést, egy hazugságot, amit bebizonyítok, hogy nem így van, aztán jön a szokásos támadás meg a személyeskedés. Ha annyira elfogadjátok magatokat, akkor 1. Nem kell hazudni, 2. Nem kell erőszakkal lenyomni a másik ember torkán.
Ez tisztára olyan, mint a keresztes hadjárat. Mindenáron a szexuális devianciátokat rá akarjátok erőltetni másokra, akár úgy is, hogy propagáltok egy nyílt hazugságot és megbélyegzitek azt, aki inkább a tényeknek hisz.
Nehogymár ne legyen jogom eldönteni, hogy az LGBTTTIQQA
propagandának hiszek, vagy a tudományos vizsgálatoknak. Mert ha utóbbinak, akkor homofób vagyok. A betegek akarnak betegnek beállítani normálisakat. Vicc ez már komolyan.
A közösségetekben olyan emberek is vannak, akik egy villanypóznápa szerelmesek, tehát akkor ez szerinted teljesen normális, igaz?
Vicceske vagy 18.
A heterofóiba álláspontod egy aprócska folyamat eredménye: Van egy csoport amelyet hátrány ér, diszkrimináció társadalmi szinten, felszólal a jogaiért, majd a legjobb védekezés a támadás: Ti nyomtok el minket:
Nők elleni erőszak >> hej hé, beszéljünk má' arró' hogy férfiakat is bántalmaznak nők.
BLM >> hej, hé, hö nehogy má', fehér férfiként ÉN vagyok elnyomva.
Iszlám menekült >> jaaj jézusmáriaboldizsár, bánccsák a kersztényeket
Ráerőltetni? Valaki aktusra kényszerített? Fejezd már ki magad világosabban.
TÉNY. Férfiként férfiakkal csinálom, ha fejen állsz is. Megmutathatom. Így hinni fogsz?
LMBTQ nem egy propaganda, csak egy mozaikszó, amely a szexuális, nemi kisebbségeket hivatott összefoglalni.
Igen, betegnek tartjuk, hogy mit foglalkozol másokkal kinek ki a párja.
A Te közösségedben meg családapák járnak hétvégén jachtokra orgiázni. Keresztények buz.znak Isten szeretetével megtámogatva. Inkább maradok egy betű a mozaikban.
Sztivi
"Férfiként férfiakkal csinálom, ha fejen állsz is. Megmutathatom. Így hinni fogsz?"
Felőlem csináld kutyával is, de ne akard behazudni, hogy így születtél, mert tudományos tény, hogy nem igaz :D
"Igen, betegnek tartjuk, hogy mit foglalkozol másokkal kinek ki a párja."
Ti reklámozzátok orrba szájba, hogy kivel meg mivel csináljátok, közügyet csináltok a magánügyetekből, ráadásul hazudoztok is.
"A Te közösségedben meg családapák járnak hétvégén jachtokra orgiázni. Keresztények buz.znak Isten szeretetével megtámogatva."
Neked szabad foglalkozni mással? :)
Keresztény görög iratokban (Újszövetség) pedig többször van tiltva a homoszexualitás, mint az Ószövetségben, szóval ne nagyon példálózz a kereszténységgel szerintem :D
"Van egy csoport amelyet hátrány ér, diszkrimináció társadalmi szinten, felszólal a jogaiért"
Milyen jogaiért ?
A nők elleni erőszak meg egyáltalán hogy jön ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!