Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randin a lakásra hív fel mire számítsak?
Figyelt kérdés
Itt ahol lakom zárva minden étterem stb a korona miatt.
Szóval részben magyarázható, de egy sétának jobban örülnék elsőre.
Nem alkalmit hanem komolyat keresek.
2020. dec. 18. 17:06
1/12 anonim válasza:
Márpedig az lesz, ha ebbe belemész.
3/12 anonim válasza:
Én sem akartam első randin felmenni hozzá. Vegül meggyőzött,hogy tényleg csak egy tea lenne... és az is volt:) Persze aztán lekisért a lépcsőházban s egy csókkal elváltunk.
4/12 anonim válasza:
Felgyorsítja a párkapcsolatok alakulását ez a helyzet.
5/12 anonim válasza:
Sosem mentem fel és magamhoz sem hívtam senkit, amíg pár rövid séta nem volt.
Nem lehet tudni, kiben mi lakik....
Inkább turelem !
6/12 anonim válasza:
Csak beszéld meg előre hogy mi lesz a program, mondd hogy mik az elvárásaid, mi tetszene, mi nem. Nem gondolatolvasó, lehet hogy azt feltételezi hogyha nem lenne ott a levegőben a szex esélye, nem is vennéd a fáradtságot hogy elmenj hozzá.
7/12 anonim válasza:
Hát, hogy arra kényszerít majd, hogy mosogasd el az egy heti szennyes edényt...
8/12 anonim válasza:
Nem olyan régen ismerkedtem össze egy sráccal, nem kerestem sem komolyat, sem alkalmit. Egyszerűen jófej volt. Felhívtam minden hátsó szándék nélkül, végül több lett belőle, de egyikünk sem bánta meg.
9/12 exronin válasza:
Én biztosan nem mennék fel egy idegen férfi lakására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!